Mooiste dorp van Nederland

Nationaal Fonds Kinderhulp

Kinderhulp op zoek naar vrijwilligers: Maak samen met ons geluk mogelijk!

Steeds meer kinderen in ons land worden de dupe van financiële problemen thuis, 1 op de 8 kinderen groeit op in armoede. Dat zijn er 421.000! Nationaal Fonds Kinderhulp wil er zijn voor al deze kinderen en daarvoor is veel geld nodig. De landelijke collecte 2016 van Kinderhulp wordt gehouden van 24 t/m 30 april en van 8 t/m 14 mei. We hopen op gulle giften, maar hebben ook hulp nodig. Vrijwel overal in Nederland is nog dringend behoefte aan extra collectevrijwilligers. Helpt u mee?

kinderhulpNationaal Fonds Kinderhulp
Een fiets, een weekje kamperen, zwemles, sporten of een Sinterklaascadeautje. Dingen die zo gewoon lijken, maar voor een grote groep kinderen in Nederland niet zijn weggelegd. In ons land groeien 421.000 kinderen op in armoede. Ze worden buitengesloten en horen er niet bij. Terwijl je als kind niets liever wil dan er gewoon bij horen en meedoen met je vrienden en klasgenoten. Kinderhulp helpt door financieel bij te springen. Want ook kinderen die opgroeien in armoede moeten de mogelijkheid krijgen om hun talenten te benutten en aansluiting kunnen houden bij leeftijdsgenoten. Maar ook de kans om gewoon kind te zijn en even de zorgen opzij te zetten.

Loopt u ook mee?
Laat armoede geen spelbreker zijn en steun Kinderhulp! Heeft u een paar uurtjes tijd? Word dan collectant voor Kinderhulp. Collecteren hoeft echt niet veel tijd te kosten. U bepaalt zelf hoeveel tijd u wilt besteden. Samen met de plaatselijke coördinator in uw wijk of woonplaats overlegt u welke straat/straten u voor uw rekening wilt nemen. Aanmelden kan bij Annet Wortelboer, telefoonnummer 0521-591265, mobiel 06-21656731 of mail naar: a.wortelboer@kinderhulp.nl.

Postbus 2130, 7420 AC Deventer
T 0570 – 61 18 99
www.kinderhulp.nl
info@kinderhulp.nl

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek