Mooiste dorp van Nederland

Jubileumfeest 2016

Nog een kleine week en dan is het zo ver, Jubileumfeest Nijhoof.

In deze NaisFlits geven wij een toelichting op het middagprogramma: de Reünie.

 

Vanaf 14.30 uur zijn onze gasten (oud) en huidige inwoners welkom om en rond de kerk, bij het dorpshuis Eisseshof. Vanaf de Kloosterweg, ds.j. Wiegerswerg en Tilstok worden onze gasten verwelkomd door een van onze vrijwilligers. Fietsen en auto’s worden bij familie vd Helm aan de Rikkerdaweg geparkeerd of wanneer je met de fiets vanaf de Kloosterweg /Tilstok binnen komt, is parkeren aan de zuidzijde van de Kerkstraat mogelijk. Gasten worden verwelkomd met koffie/thee, aangeboden door Husein & Lisalotte, dorpsgenoten hebben samen voor de traktatie gezorgd, dit alles staat klaar in het café. In het café ligt ook het gastenboek waar wij graag reacties of opmerkingen terug zien.

In de kerk waar de plaatselijke commissie een nieuwe beamer heeft, worden foto’s en films van Niehove gepresenteerd. In de kerk willen we foto,- plakboeken ter inzage aan te bieden, jou foto- plakboeken zijn ook welkom, je kunt ze vrijdagavond bij ons in de kerk komen brengen, noteer je wel even je naam!! Vanaf 16 uur is de openhuizenroute door het dorp, 12 inwoners hebben hun huis open gesteld. Met een routekaart, voorzien van namen van de huidige en vorige inwoners(s) kun je door het dorp wandelen en een bezoekje brengen aan een Open Huis. Wanneer Kees Gouman om 18 uur de klok gaat luiden is dit het signaal dat de het tijd is voor een “bord op schoot’ Indische maaltijd bereidt door Husein Goudsmit en/of een snack van AC: de wel bekende gehaktballen van slagerij Boersma of overheerlijke kaasfondue van Roel Smit.  Wil jij gegarandeerd zijn van een bord op schoot? Geef dit zo spoedig mogelijk door aan Lisalotte. Dit kan tijdens openingstijden of via de mail lisalotte@ziggo.nl betaling graag vooraf € 10.- per bord, wel even doorgeven of je vlees of vegetarisch wenst. Nu lekker  genieten van een drankje en een hapje en gezelligheid. Rond 20 uur zal het feest zich verplaatsen naar het sportveld, waar “Swing in Nijhoof’ los barst. Iedereen is hier van harte welkom.

 

Beste dorpsgenoten, jullie merken het vast wel, wij hebben er ongelofelijk veel zin in. Wij zijn trots op wat wij hier met zijn allen hebben neergezet en zijn blij met alle hulp die wij van jullie krijgen, hiermee voelen wij ons door jullie gesteund. In de bijlage kun je de namen lezen van bedrijven of organisaties die dit feest mede mogelijk hebben gemaakt, SUPER BEDANKT!! In het café ligt een lijst met namen van mensen die nu, maar ook in het verleden in Niehove hebben gewoond. Ben je nieuwsgierig of mis je nog een oud inwoner, laat het ons weten via jubileumfeestnijhoof@hotmail.com of Facebook. Wij wensen iedereen een heel mooi weekend en veel plezier tijdens het Jubileumfeest Nijhoof 2016. O ja, misschien is deze opmerking overbodig maar de Nijhoofster-vlag mag uit vandaag.

Groetjes,

Janet Postema

Rikkerdaweg 23 a
9884 PA Niehove

sponsoren Jubileumfeest

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek