Mooiste dorp van Nederland

Jubileumfeest: stand van zaken

Het is geweldig om te zien hoe het jubileumfeest nu echt gaat leven, het komt steeds dichterbij!

‘Swing in Nijhoof’

Wat even een feestje zou worden loopt ondertussen uit op een heel evenement, mede door de wet- en regelgeving die er voor zorgt dat wij professionele en gecertificeerde diensten moeten inschakelen. Voor het avondprogramma komen 2 verkeersleiders van Verkwam, het Rode Kruis met 2 personen en 2 beveiligers van M&F security. De huisregels die door M&F worden gehandhaafd zijn terug te lezen in de bijlage bij dit bericht. Een hele klus, inmiddels is de vergunning verleend en met volle kracht & positieve energie wordt er hard gewerkt aan de laatste loodjes door de jubileumcommissie.

Het avondprogramma is ondertussen ook bekend en mogelijk heb je dit op de facebookpagina al voorbij zien komen:

20.30 uur:                   DJ Meindert
21.00 – 22.45 uur: Live band Vrij Drinken, met Martin Clobus
22.45 – 23.15 uur: DJ Meindert
23.15 – 01.00 uur: Live band Zuver Scheerwol, met Sijtse Scheeringa
Slot:                               DJ Meindert

De bar wordt gerund door vrijwilligers uit Niehove en de vrijwillige brandweer uit Oldehove komt een warme snack verkopen, aan alles is gedacht.

Het wordt echt Swingen! Voel je vrij om zelf ook gasten uit te nodigen voor de reünie of feestavond. Gelukkig worden wij gesponsord door de plaatselijke verenigingen de Schaats, Dorpsbelangen, verg. Dorpshuis, Rabobank €300.- en Gebeidscoöperatie Westerkwartier €1500.- hier zijn wij erg blij mee want we hebben dit heel hard nodig. Daarnaast bieden ondernemers uit de omgeving diensten of middelen voor dit evenement, ook erg waardevol. Wanneer je het Jubileumfeest ook een warm hart toedraagt en een donatie wilt geven, kun je richten tot Hans Harkema, 0594-591891. Voor een extra feestelijk tintje kun je bij Hans ook terecht voor een originele nijhoofster vlag, € 33,00.

Fijn om te merken dat vele vrijwilligers zich hebben aangemeld.

Voor de feestavond hebben we nog vrijwilligers nodig. We zoeken nog 2 personen die de beveiliging willen helpen met het omdoen van de 18+ bandjes. Daarnaast zoeken wij nog naar barvrijwilligers van 22:00 uur – 23:30 uur en 23:30 – ca. 01:00 uur. Is dit iets voor jou? Meldt je aan via   http://jubileumfeestnijhoof@hotmail.com

Alle vrijwilligers krijgen een mail met daarin instructie over het onderdeel waar ze zich voor in hebben geschreven. Daarin staat waar en hoe laat ze verwacht worden.

Huisregels evenemententerrein

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoeken