Mooiste dorp van Nederland

Jubileum-fotowedstrijd

Naar aanleiding van een eerdere oproep voor een fotowedstrijd in het kader van het jubileum van Dorpsbelangen en Dorpshuis Niehove, zijn er tot dusver nog niet veel inzendingen binnengekomen. We hebben de indruk dat sommigen wellicht wat aanhikken tegen een fotowedstrijd: wie heeft de mooiste foto? In feite gaat het niet zozeer om het wedstrijdelement, maar meer om foto’s te verzamelen die het bijzondere karakter van Niehove (en directe omgeving) weergeven en op basis daarvan een aantal fotocollages te maken rond een bepaald thema (zoals winter, ochtendnevel, kerk, vogels, koeien en schapen, haven, bloemen, avondschemer, enz. enz.). Deze kunnen dan ingelijst opgehangen worden in de bovenzaal van de Eisseshof.

In het kader van 40 jaar Dorpshuis Niehove en Dorpsbelangen Niehove wordt een fotowedstrijd uitgeschreven: wie heeft een mooie, leuke, originele, artistieke foto die het bijzondere karakter van Niehove uitdrukt? Het gaat niet alleen om de geijkte plaatjes van Niehove, maar juist ook om wat Niehove (en directe omgeving) in jouw ogen bijzonder maakt: de natuur, een bijzondere gebeurtenis, een detail……. Het mogen recente foto’s zijn, maar ook foto’s uit een langer verleden.

Van de mooiste inzendingen willen we afdrukken laten maken die in wissellijsten opgehangen worden in de bovenzaal van de Eisseshof: een mooie collage van ons bijzondere dorp, waarmee de bovenzaal ook wat meer aankleding krijgt. De foto’s dienen voldoende scherp te zijn om op formaat 20×30 of 30×40 af te drukken.

Je kan je foto(‘s) vóór 29 augustus digitaal opsturen naar opdewierde@outlook.com.  Vermeld hierbij je naam en de datum of gelegenheid waarop de foto gemaakt is; eventueel met korte toelichting op het thema. De foto’s worden uitsluitend voor dit doel gebruikt.

We zouden het leuk vinden als er veel (gevarieerde) foto’s van verschillende inzenders binnenkomen.

Namens de feestcommissie, Lex van Wijngaarden

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek