Mooiste dorp van Nederland

Speeltuin in revisie

De Werkgroep Speeltuin van Dorpsbelangen heeft overleg gehad met de heer Faber, beheerder Groen van de gemeente Westerkwartier. We zijn met hem alle speeltoestellen langs gegaan. Daarbij kwam naar voren dat de draaimolen per direct afgekeurd is. Hij voldoet niet meer aan de veiligheidseisen en bovendien is hij kapot. 

We hebben onze wensen doorgegeven per toestel en tevens de grote wens uitgesproken om de speeltuin toegankelijker te maken voor rolstoelen/rollators. Er wordt een offerte gemaakt daarin horen we wat mogelijk is.

De heer Faber heeft opdracht gegeven om de draaimolen uit de speeltuin te halen. Per abuis is het wipdier eruit gehaald; op zich niet erg, omdat deze ook ook gerepareerd moet worden en wordt daarna weer teruggeplaatst. Komende week wordt de draaimolen eruit gehaald; deze wordt naar de familie Oudshoorn gebracht om te kijken of hij nog weer gerepareerd kan worden, volgens de veiligheidseisen.

Verder bleek er een groot gat in het hek van de speeltuin te zitten. Dit is waarschijnlijk door de maaiers gekomen, maar was niet door hun gemeld. Er staken scherpe punten uit, dus zeer gevaarlijk. Dit zal zo snel mogelijk gemaakt worden.

Mochten er nog vragen zijn stel ze gerust.

Jennie, Rianne, Eveline, Petra

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search