Mooiste dorp van Nederland

Filmhuis in oktober van start!

In de bovenzaal van de Eisseshof zijn alle nodige voorzieningen getroffen voor het nieuwe Filmhuis: een groot projectiescherm, een hifi-geluidsinstallatie, een krachtige projector en geheel vernieuwd meubilair met stoelen die bij een voorstelling aan elkaar geschakeld kunnen worden.

We hebben al een paar keer proef gedraaid tijdens de EK-voetbal waarbij we wedstrijden in ultra groot beeld konden meebeleven en helaas ook de voortijdige aftocht (afgang?) van de Oranjemannen. Maar aan de installatie lag het niet. Het zag er geweldig uit en een glashelder geluid. 
De filmcommissie van het Regiotheater (Rob Vogel, Husein Goudsmit, Fred Hendriks) heeft het programma voor het komende seizoen samengesteld en de spelregels voor lidmaatschap/bezoek aan het Filmhuis opgesteld.

Hoe het in zijn werk gaat en welke films vertoond gaan worden is gepubliceerd op twee nieuwe pagina’s onder het kopje Filmhuis op de website: Filmhuis en Programma 21/22

De verkoop van strippenkaarten (= abonnementen) gaat  in september van start.  Eerst voor bewoners van Niehove en een week later voor mensen die op de mailinglist van Regiotheater staan. De eerste film staat gepland in oktober. Drie weken voor aanvang kunnen plaatsen gereserveerd worden. In september volgt via Naisflits en via mail nader bericht over de precieze gang van zaken. 

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search