Mooiste dorp van Nederland

Bericht van de penningmeester over contributie

Een update van mijn kant. Na de jaarvergadering van Dorpsbelangen is het even stil geweest. Maar achter de schermen is er wel het nodige gebeurd. De administratie is overgedragen. De wijziging is doorgegeven aan de KvK. Ik heb de ledenadministratie omgezet. Alle NAIS adverteerders een factuur gestuurd.

Maar pas sinds deze week heb ik ook daadwerkelijk het beheer van de bankrekening. In deze tijd van personeelstekorten en extra anti witwas controles zijn de doorlooptijden bij de bank aanzienlijk.

Kort na de jaarvergadering in de Naisflits van 18 oktober is het verzoek uitgegaan om de jaarlijkse contributie te betalen. Helaas zie ik dat ruim 65% van de leden en donateurs nog geen contributie betaald heeft voor seizoen 2022/2023.

Aan diegene die nog geen contributie betaald heeft voor seizoen 2022/2023. Het verzoek om dit alsnog te doen. Dat kan op de vertrouwde manier door de contributie over te maken op rekening NL35 RABO 0348 6550 61 t.n.v. Vereniging Dorpsbelangen Niehove. Graag o.v.v. volledige postcode + huisnummer.

Een eenpersoonshuishouding betaalt € 7,50

Een meerpersoonshuishouding betaalt € 15,00

Donateurs (woonachtig buiten Niehove 9884) betalen € 10,00

Om het nog makkelijker te maken kan je ook gebruik maken van onderstaande betaalverzoeken. Let op; voor alle 3 bovenstaande situaties is er een ander betaalverzoek. Lees je dit bericht op hetzelfde apparaat waarop je ook je bank app hebt staat, gebruikt dan de link. Scan anders de QR-code van het scherm m.b.v. je bank app.

Met vriendelijke groet, Marcel Mulder

 

Lid eenpersoonshuishouden € 7,50

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=leikAxLnTOCutZ_29GLYkQ

 

Lid meerpersoonshuishouden € 15,00

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=JgoEeylASFKnIwSbthP_xw

 

Donateur € 10,00

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=19e09W3pTJ-amG_1YmK8tg

 

 

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek