Mooiste dorp van Nederland

Geslaagde ledenvergadering Dorpsbelangen

Op 10 oktober jl. heeft de jaarvergadering van Dorpsbelangen plaats gevonden met een prachtige intro door Arno van der Heijden. Hij had de middag tevoren een rondgang door ons dorp gemaakt en daarbij mooie foto’s gemaakt die werden geprojecteerd. Aan de hand daarvan leverde hij een zeer humoristisch commentaar op de concept Dorpsvisie.

Naast bespreking van jaarverslag, activiteitenplan en verslag uit commissies, werd het financieel verslag besproken en goedgekeurd. Er was een discussie over het voortbestaan van de papieren Nais uut Nijhoof (zie bericht elders) en vervolgens kwam de concept Dorpsvisie ter sprake (zie bericht elders).

Wat betreft bestuurssamenstelling is besloten dat Jan Broersma herbenoemd wordt, omdat er geen andere kandidaten waren. Het bestuur bestaat voor het komend jaar dus uit Ruud Hendriks (voorzitter), Hans Harkema (penningmeester), Jan Broersma. Joke Steg is notulist.

De avond werd op hilarische wijze afgesloten door Arno van der Heijden in een nabeschouwing van de discussie over de Dorpsvisie. Hij had daaruit o.a. uit opgepikt dat parkeren een groot probleem is in het dorp en stelde daarom voor op de ijsbaan een parkeergarage te bouwen (zie foto).

Wie afwezig was heeft wel wat gemist. Maar misschien kunnen we Arno van der Heijden nog eens strikken voor een optreden in de Eisseshof…..

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ja-post
Janet Postema
2018-11-11 12:15

Misschien ook goed om te melden dat de bijdrage van Arno van der Heijden een afscheidscadeautje was van de gem. Zuidhorn aan ons dorp.

Search