Mooiste dorp van Nederland

Nieuwe redactie Nais uut Nijhoof en Naisflits

Tot zijn plotselinge overlijden had dorpsgenoot Ton Sanders een belangrijk aandeel in de totstandkoming van ons dorpsblad Nais uut Nijhoof en de publicatie van Naisflits via de e-mail.

Nadien is de eindredactie van Nais uut Nijhoof overgenomen door Albêrt Heesink, die toch al de lay out verzorgde, terwijl Fred Hendriks zich ging toeleggen op de Naisflitsen. Afgelopen zomer heeft Lex van Wijngaarden dit laatste van hem overgenomen, waarbij Fred nog wel als “back up” beschikbaar is.

Tijdens de ALV van Dorpsbelangen is gesproken over het nut van een papieren Nais naast de digitale Naisflits. Deze discussie was mede ingegeven door de aankondiging van Albêrt dat hij zich vanwege drukke bezigheden genoodzaakt ziet om te stoppen met Nais. Algemene conclusie was dat de Naisflits vooral bedoeld is voor korte, actuele berichten en dat de papieren Nais zich goed leent voor achtergrondinformatie, verslagen die geen grote haast hebben en een lange termijnagenda. Kortom vooralsnog wordt de papieren Nais gehandhaafd en driemaal per jaar uitgegeven. Lex van Wijngaarden heeft aangeboden de eindredactie en lay out te gaan verzorgen met ondersteuning van Irma Stol.

Het beheer van de website www.niehove.eu, waaraan ook de Naisflits gelinkt is, blijft in handen van Fred Hendriks.

Heb je een bericht voor Nais en/of Naisflits, maak dan gebruik van het bekende e-mailadres: nais@niehove.eu. Alle berichten aan dit adres komen zowel bij Lex als bij Fred binnen.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek