Mooiste dorp van Nederland

Vervolg plan verbouw Eisseshof

Op de laatste ALV heeft het bestuur van de Vereniging Dorpshuis Niehove een voorstel voor het verbouwingsplan gepresenteerd en dit samen met twee alternatieve plannen van Janet Postma en Johan Cruiming besproken. Door de ALV zijn de doelen voor de verbouwing onderschreven, maar is besloten dat de plannenmannen en het bestuur met de architect nog een zorgvuldige afweging zouden maken van voors- en tegens van de drie alternatieven teneinde het oorspronkelijke plan verder te verbeteren.

Dit is inmiddels gebeurd en onze bevindingen zullen we eerst nog bespreken met de indieners van de alternatieve plannen, Janet en Johan en met de pachters, Husein en Lisalotte. Maar daarna willen we zoals afgesproken op de ALV graag alle belangstellenden in Niehove informeren over de bevindingen.

U bent van harte uitgenodigd op de informatiebijeenkomst die woensdag 24 augustus vanaf 20:00 uur zal plaatsvinden in de Eisseshof. Op deze informatiebijeenkomst praten we u bij over de afwegingen die zijn gemaakt en krijgt u gelegenheid om daarover uw zegje te doen.

Voor besluitvorming over het verbouwingsplan is een speciale ALV gepland op vrijdag 2 september vanaf 20.00 uur in de Eisseshof. Ook voor deze ingelaste ALV zijn alle inwoners van Niehove van harte uitgenodigd.

De agenda voor de ALV is als volgt:

• Opening
• Mededelingen
• Notulen ALV 15 april jl.
• Voorstel verbouwingsplan Eisseshof
• Rondvraag
• Sluiting

Wij hopen op een grote belangstelling voor de informatiebijeenkomst en voor de ALV.

Het bestuur van de Vereniging Dorpshuis Niehove
Hans Harkema, Janneke Holwarda, Annie Pieltjes, Petra Postema, Rob Vogel en Enno Zuidema

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek