Mooiste dorp van Nederland

Sloop tafelbrug Noordhorn-Zuidhorn

Volgens de planning begint de sloop van de brug tussen Noordhorn en Zuidhorn op vrijdag 21 april om 09.00 uur. Vanaf dat moment is de brug ongeveer 14 weken lang niet te gebruiken voor fietsers en voetgangers. Het eerste weekend van 21 t/m 23 april is de aannemer dag en nacht bezig met het slopen van het beweegbare deel van de brug. Deze werkzaamheden veroorzaken helaas geluidshinder. Wij doen ons best zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Mocht u toch hinder ondervinden of vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Judy Dekenga, telefoonnummer 06 52 63 29 53.

Alternatief vervoer
Vanaf vrijdag 21 april kunt u 14 weken lang gratis gebruikmaken van een pontje en een extra busverbinding tussen Noordhorn en Zuidhorn.
Het pontje vaart ter hoogte van het Van Starkenborghkanaal noordzijde nummer 37. Op vrijdag 21 april vaart het pontje vanaf 09.00 tot 01.30 uur ‘s nachts. Vanaf 22 april is dat van 05.30 uur ‘s morgens tot 01.30 uur ‘s nachts. Het pontje vaart 7 dagen per week, ook op feestdagen.
Ook rijden er vanaf vrijdag 21 april extra bussen. De bussen stoppen onder meer bij de scholen en het station in Zuidhorn. De bustijden zijn afgestemd op de schooltijden en het andere openbaar vervoer. De route van de bus vindt u hieronder. De dienstregeling staat binnenkort op www.lemmer-delfzijl.nl en www.qbuzz.nl

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek