Mooiste dorp van Nederland

Slim Wonen Westerkwartier

Virtuele tour

U wilt wel energie besparen in uw woning, maar u weet niet hoe? We hebben de mogelijkheden op een rij gezet in een virtuele tour van een huis. Daarmee ziet u welke energiebesparende maatregelen mogelijk en nuttig zijn.

Verlaagd BTW-tarief

Nog profiteren van het verlaagde btw-tarief (6% in plaats van 21%) op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen? Zorg dan dat de werkzaamheden zijn afgerond voor 1 juli 2015. Het lage btw-tarief blijft trouwens wel gelden voor onder andere het isoleren van woningen ouder dan twee jaar. Uitgebreide informatie over het verlaagd BTW-tarief.
 

Energiebesparinglening

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid voor u om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. De leenvoorwaarden zijn onlangs verruimd. U kunt nu bijvoorbeeld maximaal 75% van hoofdsom gebruiken voor het financieren van zonnepanelen. Ook zijn de rentes op deze leenmogelijk eind maart 2015 opnieuw verlaagd. 

Regeling Asbest verruimd

Op 28 maart 2015 is de provinciale regeling “Asbest dak eraf, zonnepanelen erop” verruimd. In de provincie Groningen  is het nu ook mogelijk om subsidie te krijgen bij sanering van een enkel dakvlak, mits dit binnen de bestaande asbestsaneringswet en –regelgeving mogelijk is en het te saneren asbestdakoppervlak minimaal 250m2 is. Alle informatie over de regeling asbest.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek