Mooiste dorp van Nederland

Over ons – Zonder ons = Tegen ons, bijlage Brie’s Column

“Over ons – Zonder ons = Tegen ons”                   “Verandert daarom ons uitzicht?”
……Hele generaties werd geleerd wát men moet denken, in plaats van hoe men moet denken. Generaties wordt geleerd wat de juiste mening is. Terwijl geleerd moet worden hóe een eigen mening te vormen….(Dutchfreepress)
Internationale bedrijven en projectontwikkelaars zijn niet gebaat bij hindernissen die hun verdienmodel omlaag kunnen brengen. Het omgevingsrecht staat hen geen strobreed meer in de weg. Het omgevingsrecht zet zelfs complete gemeenten buiten spel. Het Veendamse raadslid Lies Zondag en de Groningse hoogleraar bestuursrecht Herman Bröring waarschuwen ons hiervoor.
De gemeentelijke coördinatieregeling mag niet uitmonden in haastig en overspannen beleid dat voorbereidende zaken te snel laat overgaan naar besluitvormende zaken. Het omgevingsrecht zie ik als een ultieme uitburgering en het overtreden van mensenrechten.
Op de laatste pagina staan sites, columns en boeken die bewijzen dat de overheid in Den Haag weet dat zij de burgers bedriegt. Zij weten ook dat hun dit opgelegd wordt en door wie. Deze ethiekloze gewetenloosheid is onvoorstelbaar. Burgers beginnen wakker te worden!
Onder Hans Alders is NL een van de grootste vuilimporteurs en exporteurs geworden van de wereld. ‘Alleen de werkzame stoffen moeten op het etiket vermeld worden’. U kunt hieruit concluderen dat allerlei gifstoffen vanaf dat moment in producten terecht konden komen. Het traineren van de rechtsgang is ruimschoots aan het licht gekomen door de dia’loog’tafel gesprekken die onlangs hebben plaats gevonden. (lees mijn artikel “Wanprestatie Rijkscoördinator Groningen (RCG) op www.ondergroningen.nl
Het Maatschappelijk Onverantwoord Ondernemen werd nog verder ontwikkeld door minister Hans Wijers en later door minister Annemarie Jorritsma. De bewindslieden hebben er voor gezorgd dat er twee monopolies konden ontstaan. Een monopolist die energie levert en daarbij niet kan omvallen omdat de overheid de winst tekorten via belasting kan herstellen. De andere monopolist die het netwerk beheert kan niet omvallen omdat provincies en gemeenten als aandeelhouder kan tappen uit belasting verhogingen.
De gemeentelijke herindeling wordt een ramp omdat er geen geld voor is en omdat de burger op een nog grotere afstand gezet wordt. De ‘weg met ons’ strategie bewijst zich vanzelf omdat wij alleen nog maar bij de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State een andere visie kunnen verdedigen. De kosten om een bezwaar tot een goed einde te brengen is niet te betalen. Het feit dat vorig jaar is komen vast te staan dat de overheid in 1963 DE Maatschap Groningen aangegaan is met SHELL/EXXON Mobil is het zoveelste bewijs van de ‘weg met ons’ strategie. Leveringszekerheid gaat boven levenszekerheid.
Heeft u wel eens van het woord subsidiemiljonair gehoord? Ik zet voor u op een rijtje in mijn column waar burgers voor opdraaien en ons totaal gaat ruïneren. Het spel heet in het graai-jargon ‘Participatie Maatschappij’ en het betekent in klare taal. Winsten Privatiseren en Verliezen Socialiseren. Bij gemeentes kwamen de volgende onbetaalbare zaken te liggen. 1- Per 16 -03-’16 De kaderstellende notitie herindeling. 2- De hernieuwbare energie lobby die het groen graaiende duurzaamheidsuitvoeringsplan creëerde. 3- De strategische grondstoffen oorlogen die nu vragen om AZC ’s. Deze drie punten zullen een tijdbom creëren. Heeft u enig idee wat er speelt onder de mensen? Hierbij teken ik aan dat deze mensen beseffen dat overheden ons al lang verlaten hebben.
Ik kan het over de vrijhandelsverdragen hebben en over mohammedaanse sharia expansie hebben. De twee expansiesystemen hebben iets engs gemeen. Zij erkennen geen grenzen en accepteren onze wetten die ons moeten beschermen niet. Ik wil het wel hebben over een grensoverschrijdende kapitaalverplaatsing van arm naar rijk. De zogenaamde hernieuwbare energie.

Uitgebreide bron vermelding:
Vrijheidsbeperking: er zijn sites die wijzen op het feit dat de media gebruikt worden bovenstaande praktijken te verkopen. Er zijn 54 gedocumenteerde valse vlaggen, uitgezonden door de NOS. De oorlogen gaan door tot alle landen aan één systeem gehaakt zijn.
Hier een greep uit de duizenden sites waarvan de makers ons het volgende willen leren ontdekken:
Angst kan weggenomen woorden door liefde en openheid, onwetendheid wegnemen door kennis, verwarring wegnemen door soevereiniteit, controle wegnemen door vrijheid en chaos wegnemen door orde. Te beginnen op lokaal niveau. Het stopt dat goeden de kwaden financieren.
www.achterdesamenleving.nl www.climate.gate.nl www.degroenrekenkamer.nl www.co2ntramone.nl www.onzeklei.nl www.groningerbodembeweging.nl www.ondergroningen.nl deze site plaatste een paar artikelen van ondergetekende ‘wanprestatie nationaal coördinator Groningen (NCG)’ en Brie’s column ‘Export van Import nekt ons’ Op www.niehove kunt u ongeveer 70 columns inkijken. De rode draad van mijn artikelen is een partijloos streven naar een soevereine samenleving die in alle vrijheid een vredelievend menswaardig bestaan kan verwezenlijken.
http://www.universiteitvannederland.nl/college/waarom-moet-je-niet-geloven-wat-in-de-krant-staat/ www.openbaring.org/lucid.html https://www.youtube.com/watch?v=wD1vrRFzXog

Een geweigerde column over ExxonMobil en Nederland


www.energieoverheid.nl www.tweedekamer.nl/kamerleden/commissie/
www.rechtopgezondheid.info www.ftm.nl
Verdiept u zich in de onderstaande samenstelling. Zelfeducatie maakt zelfrealisering mogelijk en het stopt onze uitburgering. Ik hoop dat U zult beseffen dat hernieuwbare energie en de rol die gas daarbij speelt wereldwijde geldklopperij is met het klimaat vooruitzicht als angstmotor. U beseft dan ook dat er geen draagvlak meer is voor wat dan ook dat uit de koker van overheden komt.
Richard Coudenhove-Kalergi pleitte in 1922 al voor massa immigratie # The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’ ISBN 978-90-76332-85-7 . Een overzicht van het Nazi verleden van de oprichters van de EU # Het ontstaan van de geldklopperij uit schaarste 1968 de club van Rome en AGENDA 21 nu Agenda 2030 # 1973 de Olie boycot waarna de olie voor immigratie contracten getekend werden # De georkestreerde problemen in Zuid-Amerika # ‘The Grand Chessboard’ Zbignieuw Brezinski Dit boek gaat over de omsingeling van Rusland. Brezinski is adviseur van de laatste 4 presidenten van Amerika geweest. # The Shock Doctrine Naomi Klein gaat over de opkomst van het rampenkapitalisme met een zeer smerige rol van de heer SOROS (o.a. bekend door financiering van het ‘ja’ front Oekraïne) ISBN13 9780141024530 # Nestlé “Water is niet van de mensen. Het is een verhandelbaar product” # Brie’s Columns: Su_Us Politieke Oplichting Export van Import nekt ons De Zandloper complottheorieën Gaan we op herhaling Reistijd de ‘slimme’ meter Bangmakerij Meer vrouwen bij de EU, dacht het niet…. wildgroei zonnepanelen # Wind Handel ISBN 978-90-470-9928-4 waarin extreme oplichting beschreven staat # Naomi Klein “NOLOGO” een strijd tegen de wereldmerken ISBN 987-90-445-3406-1 # Edin Mujagi`c “Geldmoord” 9 789460 035791 # Clenn Beck “Agenda 21“ Het boek beschrijft het leven in een tijd van de gevolgen van de omgevingswet en smart grid ISBN 978-1-4767-1701-2 # Ine Veen “Alarm U wordt Vergiftigd!“ Het beschrijft hoe NL de grootst importeur werd van giftig afval # Folkert Buiter “Te Laat” 9 789402 219395 een waarheidsgetrouwe thriller in en rond Groningen # “Ontmaskerd” hoe de financiële wereld echt werkt Peter van der Slikke 9 978 90 488 1501 2 # “Slik je dat?” wat je niet mag weten over je eten Joanna Blythman 9 798 077 788493 # “Vaccinatie Is Geen Immunisatie” is een complete gids voor ouders met kinderen Tim O’Shea # “Censuur” wat u niet mag weten over uw gezondheid Dr. Gábor Lenkei 9 789081 411110 # “Het Westen 5X Failliet” zegt al genoeg lijkt mij Kees Pieters. Hij heeft gewerkt voor de olie-industrie (wiskundig ingenieur) 9789461933690 # “nooit meer te druk” een opgeruimd hoofd in een overvolle wereld Tony Crabbe 9 789024 57287 (bedrijfs)psycholoog.
NB: Het lijkt erop dat ik reclame maak voor boeken en sites. Nee, ik hoop te bereiken dat u wat te lezen heeft als plotseling weken achter elkaar de energie is uitgevallen. U kunt dan lezen hoe dat komt.
Met vriendelijke groet, Kees van Ee.
NB: Dit schrijven is bedoeld voor Burgemeester en Wethouders en de burgers die niets vermoedend bij de gemeente werkzaam zijn. Ons gebied zal zich totaal ruïneren als zij meewerken aan het tot stand komen van een gemeentelijke herindeling.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek