Mooiste dorp van Nederland

Ontgroening

Biomassacentrales goed? Per ton takhout 20 euro subsidie. In rap tempo verdwijnen onze bossen door kapbeleid overheid. Kwaliteitshout is pas hernieuwd na 50 – 100 jaar. Planten en bomen kappen om Co2 te sparen? Onder de 150 deeltjes Co2 per miljoen deeltjes lucht is geen leven meer mogelijk.

Om de dagelijkse beslommeringen een natuurlijke achtergrond te geven: BOS https://www.youtube.com/watch?v=H1iboKia3AQ

65 miljard dieren worden er per jaar geslacht. Het aantal mensen dat ooit geleefd heeft is ongeveer 110 miljard. We doen er nu minder dan 2 jaar over om evenveel dieren te slachten!!!

Bron: de Correspondent.

 

Onze elektrische energievreetspeeltjes zijn mogelijke gemaakt via kinderarbeid die kobalt uit de grond halen. Bron: www.downtoearthmagazine.nl

Maar de grootste energie verslinder is het militair-industrieel-complex. De wereldwijde uitgaven zijn zo groot dat als er vrede zou uitbreken, de wereld economie zou instorten.

Héél dichtbij (Groningen) onderhouden wij super stroomvreter Google

Conclusie: wind, zon en bio speeltjes zijn volkomen terecht als wij zo door willen gaan.

De klimaatwet is in de maak, om het bovenstaande economisch verdien model te optimaliseren en zal bol staan met kritiekloze groengelovigheid. Er valt namelijk niets te verdienen met investeren in levensvatbare energie bronnen.

 Van wie is de door ons betaalde energie eigenlijk? Ik heb scenario’s gelezen over stroomafsluiting in hele regio’s omdat stroom elders belangrijker is. Betekent gelegaliseerde ontgroening, nieuw groen, hernieuwd groen, goedkoop groen?

Om de dagelijkse beslommeringen een natuurlijke groene achtergrond te geven: Klaprozen  https://youtu.be/6TwkVs6nhoY  groet, Kees van Ee

En de winnaar van de inkleur wedstrijd is…..

 

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek