Mooiste dorp van Nederland

Nieuws van Stichting Oranjerun

Ook dit jaar organiseren  we weer sportieve wandel- en hardloopactiviteiten voor zowel kinderen, jongeren als ook oudere jongeren, namelijk:

 

Hardloopclinics

De gratis hardloopclinics zijn bedoeld voor beginnende hardlopers die op Koningsdag de 5 km willen uitlopen. In de clinics wordt gewerkt met een goed opbouwschema, zodat het voor iedereen mogelijk is om binnen 8 weken 5 km te kunnen hardlopen.

Er zijn clinics voor zowel basisschoolleerlingen van ca. 8 t/m 12 jaar als voor volwassenen vanaf 18 jaar. De clinics voor basisschoolleerlingen zijn elke woensdagmiddag in maart en april van 16 tot 17 uur. De clinics voor volwassenen zijn elke woensdagavond in maart en april, maar dan van 19.30 tot 21.00 uur. Voor alle duidelijkheid nog even de data op een rij: 1, 8, 15, 22, 29 maart en 5, 12 en 19 april. Op donderdag 27 april is de Oranjerun.

Startlocatie clinics: de kantine van Sporthal De Kooi te Oldehove. Aanmelden kan via info@oranjerun.nl, ter plekke of via www.oranjerun.nl. Basisschoolleerlingen kunnen zich ook via hun school aanmelden.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek