Mooiste dorp van Nederland

KWF collecteert in Niehove op 1,5 meter

Bovenstaand artikel heeft vorige week in het weekblad Westerkwartier gestaan. Verbazingwekkend staat Niehove genoemd als dorp van de KWF-afdeling Leek, waar dit jaar geen huis-aan-huis collecte wordt gehouden. In Niehove wordt deze week wél gecollecteerd voor het Koningin Wilhelmina Fonds Kankerbestrijding. In de week van maandag 31 augustus t/m zaterdag 5 september komt Anita Oosterloo bij u langs met de KWF-collectebus.

Dit jaar een bijzondere collecte: op 1,5 meter afstand van de voordeur.

Ondanks deze afstand, kunnen we -juist in de collecteweek- kankerpatiënten in heel Nederland laten voelen dat we dichtbij ze staan en dat miljoenen Nederlanders om ze geven.

Er kan met contant geld gedoneerd worden, maar ook dankzij iDEAL QR met uw smartphone, Dit gaat eenvoudig, contactloos, veilig, anoniem en eenmalig:

  • u opent uw mobiel bankieren-app, Tikkie-app of QR-scanner
  • u scant de QR-code op de collectantenpas van Anita
  • u kiest het gewenste bedrag en betaalt

Geef, omdat mensen met kanker uw steun nu harder nodig hebben dan ooit!

 

namens de KWF-afdeling Zuidhorn,

Irma Stol, districtscoördinator

Oldehove, Niehove, Saaksum, Lauwerzijl, Kommerzijl ged.

 


 

Collecteweek 30 augustus t/m 5 september aangepast vanwege coronavirus

 

Tijdens de nationale collecteweek van KWF Kankerbestrijding (30 augustus tot en met 5 september) wordt ook in Niehove weer huis-aan-huis gecollecteerd. Vanwege het coronavirus gebeurt dat in aangepaste vorm, op anderhalve meter afstand van de voordeur.

Door maatregelen als voldoende afstand houden kan de nationale collecteweek van KWF ook in coronatijd op een veilige manier plaatsvinden. Dat is goed nieuws, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland kanker. Bovendien zijn tientallen miljoenen euro’s minder beschikbaar voor kankeronderzoek, doordat evenementen als Alpe d’HuZes en de Elfstedenzwemtocht zijn afgelast. Geld voor levensreddend onderzoek is daarom hard nodig.

Contactloos via je mobiel

Behalve een donatie met contant geld kun je ook contactloos via een QR-code doneren. De gever kan deze code scannen met zijn mobiele telefoon en zo een gift overmaken.

Collectanten gezocht

Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen tijdens de collecteweek? Het collecteteam in Oldehove is nog op zoek naar collectanten. Meld je aan via im.stol@hotmail.com.

Een aantal zaken zullen dus anders gaan, maar wat hetzelfde blijft, is dat we het samen doen. En dat we het doen voor eenzelfde missie: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek