Mooiste dorp van Nederland

Hayema Heerd opvanglocatie vluchtelingen

Laatste update: Inmiddels zijn er al veel spullen afgeleverd, dus er wordt nu even een stop ingelast bij de Hayema Heerd. Maar als u spullen heeft, bewaar ze dan, want ze zijn wellicht elders of op een later tijdstip alsnog welkom!
 
De Hayema Heerd, o.a. bekend als strohotel en trouwlocatie, is vanaf vandaag opvanglocatie voor vluchtelingen uit Oekraïne. Met name vrouwen en kinderen zullen worden opgevangen.
Wij zijn gestart met het inzamelen van spullen, te denken valt aan kleding (broeken, shirts, truien en ondergoed voor volwassen en kinderen en babyspullen), toiletartikelen, maar ook goed speelgoed voor allerlei leeftijden is van harte welkom. Alles wat je kunt missen, kun je brengen bij:
Hayema Heerd
Jensemaweg 3
9883 TH Oldehove
 
Update van Wil Hogeboom (Hayema Heerd):
Kinderkleding, speelgoed, kinderwagens, boxen hoeft niet meer. Daar is bij ons en bij andere inzamelpunten al heel veel van.
Wij kunnen nog wat goede, warme dameskleding in verschillende maten gebruiken, ongebruikt damesondergoed, damessokken. En maandverband, tampons, deodorant, tandpasta, tandenborsteld, schone haarborstels en kammen, haarföhns, wattenschijfjes, wattenstaafjes. Make-up spullen als mascara, gezichtscrême, ongebruikte lippenstift. Bedenk maar wat je zelf bij je zou willen hebben als je voor langere tijd weg bent.
Hardop denken: laptops, i-pads, opladers, linnengoed hoeft nog niet, wellicht handdoeken…..
 
 
Zie ook voor actuele informatie: https://www.facebook.com/HayemaHeerd/
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek