Mooiste dorp van Nederland

Foldermarkt Hoogeland

Tweede editie foldermarkt voor en door ondernemers in de toerisme- en recreatiebranche op het Hoogeland

Zichtbaarheid en verbinding zijn belangrijk. Daarom vindt ook dit jaar weer de foldermarkt plaats voor en door ondernemers in de toerisme- en recreatiebranche op het Hoogeland.

Een unieke gelegenheid voor toeristisch-recreatieve ondernemers in het gebied om informatie uit te wisselen in de vorm van folders, affiches en ander promotiemateriaal en zo de eigen onderneming voor het voetlicht te brengen. Maar ook een kans om in informele sfeer kennis te maken met de personen achter de collega-ondernemingen en -activiteiten.
Misschien zelfs een gelegenheid om afspraken te maken voor samenwerking?

Activiteiten en musea kunnen zichzelf promoten en logiesverstrekkende bedrijven en horeca kunnen zoveel mogelijk informatie en materiaal verzamelen om hun gasten beter te informeren. Kortom, een mooie start van het nieuwe seizoen.

De markt wordt gehouden op maandag 21 maart 2016 tussen 14.00 en 17.00 uur in het Openluchtmuseum Het Hoogeland te Warffum. Het museum is deze dag voor bezoekers gesloten, waardoor wij het auditorium en museumcafé geheel tot onze beschikking hebben.

Voor een goede organisatie van de dag is vooraf inschrijven noodzakelijk.
Dat kan door vóór 7 maart a.s. een bericht te sturen naar mailto:foldermarkt@gmail.nl, onder vermelding van uw naam, adresgegevens, de aard van uw bedrijf of activiteit, het aantal personen waarmee u de markt wilt bezoeken en of u komt om informatie aan te bieden, of dat u komt om informatie te verzamelen, allebei kan natuurlijk ook. Voor het presenteren van het informatiemateriaal zijn kleine tafels beschikbaar van maximaal 70×70 cm.

Aan deelname aan de markt zijn geen kosten verbonden. In het nieuwe museumcafé is koffie en thee verkrijgbaar en na afloop is er gelegenheid om samen nog wat te drinken.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op, wij hopen op een grote belangstelling.


De Foldermarkt 2016 is een initiatief van :

Wil van Dregt, B&B Stee & Stoetje en medewerker Openluchtmuseum te Warffum

Dini van de Ven, Groepsaccommodatie en B&B De Energiek te Wehe den Hoorn

Trudy van Wijk van de Groninger Klei

Caroline Meijer, Recreatieboerderij De Waddenhoeve te Noordpolderzijl

Carin van de Wal, Het Behouden Blik te Uithuizermeeden en Platform Hoogeland

Uw reactie bij voorkeur via ons mailadres: mailto:foldermarkt@gmail.nl of telefonisch (Dini: 0595-57-1239, of Trudy 06-46081128)

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoeken