Mooiste dorp van Nederland

Europa Kinderhulp zoekt gastouders voor de zomervakantie

 

De financiële crisis heeft gevolgen.

Het levensonderhoud wordt duurder en er moet bezuinigd worden. Dit heeft ook gevolgen voor het vakantie budget. Het geld kun je maar één keer uitgeven.

Ervaar hoe mooi een vakantie in eigen omgeving kan zijn. Meld je aan bij Europa Kinderhulp als vakantieouder en bezorg een “kwetsbaar” kind een onvergetelijke vakantie en laat het zien dat er ook een ander leven mogelijk is.

 

 

 

 

Europa Kinderhulp helpt “kwetsbare” kinderen aan een onvergetelijke vakantie van ruim 2 weken in de zomer bij vakantie gastouders, zodat zij er eens helemaal uit zijn.

Voor deze kinderen is het niet zomaar vakantie, maar een periode in hun leven van liefde, aandacht, rust en regelmaat. Drie keer daags eten, heerlijk kunnen spelen en een veilig plekje om te slapen. Wij zijn daarom op zoek naar liefdevolle vakantieouders die bereid zijn een kind, ruim 2 weken in de zomervakantie op te nemen.

Het gaat om kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud, die het thuis niet altijd even gemakkelijk hebben. Juist deze jongens en meisjes hebben het hard nodig om even op adem te komen in een andere omgeving. Ruim 2 weken uit de dagelijkse beslommeringen, kennis maken met een voor hen onbekende wereld. Een periode die zij zich altijd blijven herinneren.

 

Blijft u deze zomer thuis en wilt u iets doen voor een “kwetsbaar” kind? Wordt vakantieouder. Ervaar hoe mooi uw eigen regio is en laat een kind genieten. Ga eens naar het VVV kantoor, er is meer te beleven dan u voor mogelijk houdt.

 

Neem contact op met: fam. Van Den Berghe telefoon 0598-416369

Ook kunt u terecht op onze website www.europakinderhulp.nl

 

Data kinderreizen:

Nederland: 20 juli –   7 augustus                                                                                             

België       : 13 juli – 31 juli

Duitsland  : 24 juli – 10 augustus / 3 tot 21 augustus

Frankrijk:  :   4 juli – 24 juli / 18 juli – 6 augustus

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search