Mooiste dorp van Nederland

Datum: 16/04/2017
Tijd: 18:30 uur
Locatie: Kerk
door: AC
Evenement

Update paasvuur / paasactiviteiten

Beste Niehovenaren,

Bij deze een kleine update wat betreft het paasvuur en de paasactiviteit.

 

Momenteel is het nog niet zeker of wij aanstaande zondag wel mogen branden. Dit omdat de vergunning nog niet rond is. Wij doen hier deze week nog even onze uiterste best voor maar kunnen helaas niks beloven. Wel is het zo dat wanneer wij niet mogen branden, wij een alternatief hebben voor het branden. Wij zullen wanneer we niet mogen branden vuurkorven inzetten om toch het idee van een paasbult na te bootsen.

Wanneer wij meer weten wat betreft de paasbult zal dit te komen staan op de Facebook pagina van het AC. U kunt deze pagina vinden door op Facebook in te typen: AC Niehove. Hier vindt u de laatste updates.

 

Wel kunnen wij vertellen wat het programma zal zijn voorafgaand aan het branden.

Wij willen om 18:30uur bij de kerk verzamelen. Hier willen wij beginnen met paaseieren zoeken voor de kinderen. Hierna gaan wij de vertrouwde wandeltocht maken. Dit zal rond 19:00uur zijn. Dit jaar zullen wij niet het vertrouwde Heereburen lopen, maar een andere route. Omdat deze route door  een stukje weiland zal gaan, zijn honden deze ronde niet welkom. Dit in verband met ziektes voor de koeien. Wij vragen hier uw begrip voor.

 

Bij deze willen wij wel onze excuses aanbieden voor de onduidelijkheid omtrent het paasvuur. Wij hopen er echter wel een mooie avond van te maken. Of dit nou met een paasvuur is of met vuurkorven. Maar ook wij hopen natuurlijk op een paasvuur ;-).

 

Wanneer wij meer weten wat betreft de vergunning en het branden van het paasvuur, zullen wij dit plaatsen op de Facebook pagina van het AC. Houdt deze pagina dus in de gaten.

 

Hopelijk tot ziens!

 

Met vriendelijke groeten,

AC Niehove

Zoek