Muziek
Eisseshof, bovenzaal
20.30 uur
Regiotheater Niehove
Entree: € 16,00
Reserveren/Aanmelden: via Eisseshof of Eventbrite

Pé & Rinus: op naar het vijfde decennium! = UITVERKOCHT =

23 okt 2020

In 2020 staan Peter de Haan en Frank den Hollander veertig jaar samen op het toneel. Begonnen als straatzangersduo Pé Daalemmer & Rooie Rinus, via uitstapjes naar De Bende van Baflo Bill en Voorheen De Bende, en sinds een jaar of tien gewoon weer lekker kortweg als Pé & Rinus.

De afgelopen jaren waren hectisch, zowel in hun persoonlijke leven als muzikaal. Met hun vernieuwde begeleidingsband De Containers speelden Peter en Frank in de uitverkochte Groningse poptempel Vera, op Retropop en tweemaal op de Zwarte Cross. Nu denken ze na over een passende viering van 40 jaar vriendschap en muziek. Ze kijken terug op hun carrière, lachen weer eens om die ouwe en soms achterhaalde teksten, en bedenken wat nu, anno 2020, goede onderwerpen zouden zijn om over te zingen.

In het voorjaar van 2021 beklimmen Pé & Rinus de podia van de grote theaters. Daarvóór willen ze de stramheid even van zich afspelen in een aantal mooie cafés en dorpshuizen, dus ook naar de Eisseshof. En wel op vrijdagavond 17 april 2020. Het publiek kan voor het eerst kennismaken met nieuw materiaal, dat natuurlijk wordt afgewisseld met kneiters van hits. En doar hebben Pé & Rinus best veul zin aan: want zodra Peter en Frank weer samen lekker muziek kunnen maken, spat de lol van het podium!

DIT OPTREDEN KOMT IN DE PLAATS VAN HET OPTREDEN OP 17 APRIL 2020. Kaartjes voor 17 april zijn geldig op 23 oktober!!

DIT EVENEMENT IS UITVERKOCHT   !!!

AGENDA

12 sep 2020
23 okt 2020
14 nov 2020