Muziek
Eisseshof, bovenzaal
16.30 uur en 20.00 uur
Regiotheater Niehove
Entree: € 16,00
Reserveren/Aanmelden: via Eisseshof of Eventbrite

Twee optredens Pé & Rinus (uitverkocht) voor een kleiner publiek

23 okt 2020

Het optreden van Pé & Rinus dat aanvankelijk gepland stond voor 17 april jl. was al snel uitverkocht. Door de coronamaatregelen kon deze voorstelling niet doorgaan en is toen verschoven naar vrijdag 23 oktober as. Kaartjes voor 17 april zijn geldig op 23 oktober.

Nu ziet het er naar uit dat ook op 23 oktober optreden in een volle zaal niet mogelijk is. Daarom is besloten op 23 oktober een tweetal optredens van circa 75 minuten te houden voor een kleiner aantal bezoekers en wel om 16.30 uur en om 20.00 uur. We moeten dus de mensen die kaartjes hebben in twee groepen van ca. 50 personen verdelen. Om tot deze verdeling te komen zou het fijn zijn als er voldoende mensen om 16.30 uur kunnen komen!!

Aan iedereen die kaartjes heeft de vraag of men wil laten weten of de middagvoorstelling al dan niet een bezwaar is. Daarna zullen wij iedereen laten weten voor welke voorstelling men ingedeeld is. Reactie graag naar: regiotheaterniehove@gmail.com met vermelding van naam en aantal kaartjes. (Als wij geen bericht ontvangen gaan we er vanuit dat de middagvoorstelling geen bezwaar is.)

Ook als je bij nader inzien toch niet kunt of liever niet komt, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten via bovengenoemd e-mailadres.

Overigens is dit alles nog onder het voorbehoud dat er geen nieuwe maatregelen komen in het kader van de corona!!

 

Pé & Rinus: op naar het vijfde decennium! = UITVERKOCHT =

In 2020 staan Peter de Haan en Frank den Hollander veertig jaar samen op het toneel. Begonnen als straatzangersduo Pé Daalemmer & Rooie Rinus, via uitstapjes naar De Bende van Baflo Bill en Voorheen De Bende, en sinds een jaar of tien gewoon weer lekker kortweg als Pé & Rinus.

De afgelopen jaren waren hectisch, zowel in hun persoonlijke leven als muzikaal. Met hun vernieuwde begeleidingsband De Containers speelden Peter en Frank in de uitverkochte Groningse poptempel Vera, op Retropop en tweemaal op de Zwarte Cross. Nu denken ze na over een passende viering van 40 jaar vriendschap en muziek. Ze kijken terug op hun carrière, lachen weer eens om die ouwe en soms achterhaalde teksten, en bedenken wat nu, anno 2020, goede onderwerpen zouden zijn om over te zingen.

In het voorjaar van 2021 beklimmen Pé & Rinus de podia van de grote theaters. Daarvóór willen ze de stramheid even van zich afspelen in een aantal mooie cafés en dorpshuizen, dus ook naar de Eisseshof. En wel op vrijdagavond 17 april 2020. Het publiek kan voor het eerst kennismaken met nieuw materiaal, dat natuurlijk wordt afgewisseld met kneiters van hits. En doar hebben Pé & Rinus best veul zin aan: want zodra Peter en Frank weer samen lekker muziek kunnen maken, spat de lol van het podium!

DIT OPTREDEN KOMT IN DE PLAATS VAN HET OPTREDEN OP 17 APRIL 2020. Kaartjes voor 17 april zijn geldig op 23 oktober!!

DIT EVENEMENT IS UITVERKOCHT   !!!

AGENDA

01 okt 2020
09 okt 2020
23 okt 2020