Mooiste dorp van Nederland

Datum: 19/01/2019
Tijd: 21:00 uur
Locatie: Eisseshof bovenzaal
door: Regiotheater Niehove
Muziek
Toegang: € 15,00
reserveren: kaartverkoop: zie boven

Concert: KING OF THE WORLD – UITVERKOCHT !!

Concert van de vermaarde rhythm- and bluesband King of the World en tevens primeur met de nieuwe gitarist Stef Delbaere, die de plaats inneemt van Erwin Java, die zich op zijn beurt gaat richten op andere muzikale activiteiten.

King of the World schrijft over zijn nieuwe gitarist:

Met trots presenteren wij onze nieuwe gitarist Stef Delbaere. Op zoek naar de magie tussen ons en een nieuw bandlid eindigden we in België waar we dit super talent vonden. Met slechts vierentwintig jaar is hij de gitarist die King of the World weer aanvult tot een geheel.
Opgegroeid tussen de jazz en blues platen van zijn vader ontwikkelde hij zijn liefde voor blues, roots en rock muziek. Stef begon op achtjarige leeftijd gitaar te spelen en deed zijn eerste optredens op zijn veertiende. Hij werkte zich op in België in de rock/blues scene en speelde daar bij verschillende rock/blues bands waaronder The Vipers. Met hen deelde hij het podium met oa. Deep Purple, Slade, Uriah Heep en Status Quo. In 2013 ging hij studeren aan het Rotterdams conservatorium waar hij in 2017 cum laude afstudeerde. In Rotterdam deelde hij het podium met oa. Cory Henry, Jason Lindner, Marcus Miller en deed daarnaast sessie werk in België en Nederland met oa. Jared Grant, Belle Perez, Shirma Rouse e.v.a.

Hier een voorproefje van Stef Delbaere samen met the Codarts Pop Orchestra.
https://www.youtube.com/watch?v=d7CBL61QN8A

Kijk voor meer informatie op de website van King of the World of Regiotheater Niehove

Kaarten zijn te koop in de Eisseshof of via www.eventbrite.nl
Wees er snel bij, want vol is vol…..

Search