Mooiste dorp van Nederland

Wie wil meeschrijven aan “leven in tijden van corona”??

Nu bekend is dat de maatregelen in het kader van de corona-crisis toch zeker nog vier weken zullen duren, lijkt het de redactie van NAIS een mooi idee om bewoners van Niehove te vragen iets te schrijven over hun ervaringen in deze bijzondere tijd. Het kan gaan over de impact op het werk (werken in de zorg, thuiswerken, niet kunnen/mogen werken), het opvangen van kinderen en thuisonderwijs, het niet kunnen bezoeken van (oudere) verwanten en bekenden, thuisisolatie, welke knelpunten je tegenkomt, maar ook welke creatieve ideeën naar boven gekomen zijn. Dus gewoon verhalen uit het leven gegrepen: treurig, mooi, hilarisch, bemoedigend.

Het lijkt ons goed om op deze manier onze ervaringen te delen en onze verbondenheid met elkaar te beleven in deze tijden van corona.

Het idee is om de verhalen op het besloten deel van de Niehove-website plaatsen en telkens een verhaal uit te lichten in de Naisflits. We zouden het leuk vinden als veel mensen aan onze oproep gehoor willen geven. Je kan je bijdrage, bij voorkeur met toepasselijke foto(‘s), mailen naar: nais@niehove.eu.

Vind je het lastig om zelf een verhaal te schrijven, laat het dan even weten, dan kunnen we telefonisch contact opnemen voor een kort interview, waarvan we dan een verhaal maken (mail naar nais@niehove.eu of bel 06-23598615).

 

Een hartelijke groet en alle goeds, redactie NAIS, Irma Stol & Lex van Wijngaarden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek