Mooiste dorp van Nederland

Wandelproject van Dorp tot Dorp

(Ingezonden):

 

Geacht(e) bestuur dorpsbelangen / beheerder dorpshuis / begeleider-coach,

 

Op 6 november j.l. hebben we een bijeenkomst georganiseerd in Oldehove waarbij we de vertegenwoordigers uit de verschillende dorpen uitleg hebben gegeven over het wandelproject “van Dorp tot Dorp”.  Hierbij hebben we het verzoek gedaan om vrijwilligers te vragen die de rol van begeleider / coach op zich willen nemen. Ook is er in diverse media een oproep gedaan voor vrijwilligers om zich aan te melden.

Inmiddels hebben zich via onze website www.oranjerun.nl enkele mensen aangemeld voor deze rol doch we hebben er nog lang niet genoeg.

 

Op zaterdag 28 maart a.s. zal er in het dorpshuis Humsterland een opleiding  worden gegeven voor  de begeleiders / coach door medewerkers van Sport Zeeland.

 

Het is de bedoeling dat het project van start gaat in de week 16 (13-19 april). De begeleiders kunnen zelf de dag bepalen die geschikt is in de week geschikt om op te starten. Het project zal 12 weken duren.

 

Graag vernemen we of er vrijwilligers bij u bekend zijn die de rol van begeleider / coach willen vervullen. Zoals eerder gemeld staat hierover ook informatie op de website :   http://www.oranjerun.nl/vdndinfo.html

 

Namen van begeleiders/ coach  kunt u invullen op onderstane lijst en retour zenden.

 

Mocht het niet mogelijk zijn om vrijwilligers in uw dorp te vinden dan horen we dat graag zo spoedig mogelijk zodat we samen met u willen proberen om hiervoor mensen te krijgen. We hebben hiervoor nog bijna drie weken dus we gaan ervoor.

 

Wij hopen dat u ons wilt ondersteunen in dit prachtige project. Alleen kunnen we dit niet. Samen met u hopen we er iets geweldigs van te maken.

 

Sportieve groet,

 

Laurens Mos

Voorzitter Stichting Oranjerun.nl

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek