Mooiste dorp van Nederland

Sinterklaasfeest 2015

 Sinterklaasfeest 2015

 

 

Ook dit jaar zullen Sint en zijn pieten weer een bezoekje brengen aan Niehove. We verwachten de goedheilig man en zijn pieten op zaterdag 28 november om 14:30 uur in ons dorp.

Vrijdag 27 november

Kinderen t/m 8 jaar mogen om 18:30 uur hun schoen opzetten in de bovenzaal van de Eisseshof. We gaan samen liedjes zingen en iets knutselen. Sinterklaas vindt het vast heel leuk om allemaal mooie tekeningen te krijgen.

Voor de jeugd van 9 t/m 17 jaar wordt er ook een gezellige avond georganiseerd. Deze avond begint om 20:00 uur en we verzamelen in de bovenzaal van de Eisseshof. Het wordt weer een leuke en gezellige avond dus kom om 20:00 uur naar de bovenzaal! Deelname voor deze avond is € 1,50.

Zaterdag 28 november

Vandaag zal de Sint om ongeveer 14:30 uur aankomen in Niehove. Samen met een muziekkorps  maken we dan een rondgang door het dorp. Hierna wordt Sinterklaas en zijn pieten welkom geheten door de voorzitter van het dorpsbelangen. Vervolgens gaan Sint en zijn pieten met de kinderen t/m 8 jaar naar de bovenzaal. Per gezin mogen er maximaal 2 volwassenen mee naar de bovenzaal!

In Nijhoof hebben wij de traditie dat Sinterklaas met zijn pieten langs komen bij het jongste kind, nieuwste inwoners, zieken en mensen die dit jaar 65 zijn geworden! Stelt u op prijs dat de Sint en zijn pieten langs komen? Laat het weten door een mail te sturen naar: acniehove@hotmail.com

Avondprogramma voor 18+

Zaterdag avond om 20:00 uur gaan wij er een gezellige boel van maken samen met de Sint en zijn pieten. Wij geven iedereen de gelegenheid om een bijdrage te leveren aan deze avond. De pieten bieden aan om de ingekomen gedichten voor te dragen. Het gaat als volgt; is er iemand in jou naaste omgeving die jij een positief, grappig of maf gedicht toewenst,  lever deze in via acniehove@hotmail.com of bij Paulien & Geertje thuis, . Je mag er ook een cadeau bij aanleveren van max. € 5.= (deze wordt vergoed, bon bewaren). Er zal een bingo en een verloting zijn.

Komt allen, want we gaan er weer een gezellige boel van maken met swingende muziek van DJ Meindert!

Mededeling AC kinderen

Sint wil graag weten hoeveel kadootjes hij moet kopen, daarvoor vragen wij u uw kinderen vóór 24 november op te geven via acniehove@hotmail.com. Er geldt een eigen bijdrage van €3,00 per kind. Het geld ook graag  vóór 24 november inleveren bij Paulien Pieltjes. Gastkinderen zijn natuurlijk welkom. Wilt u dan zelf een kadootje kopen van ongeveer €5 en vooraf inleveren bij Paulien Pieltjes? Zou u ook een kort verhaaltje willen schrijven over uw kind? (dit mag ook via bovengenoemd e-mail adres) Bijvoorbeeld een leuk voorval van afgelopen jaar, hobby’s, favoriete speelgoed etc.

Namens de Sinterklaascommissie,

Geertje, Michiel & Paulien

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoeken