Mooiste dorp van Nederland

Nog 3 weken om je in te schrijven voor het gigasnelle glasvezelnetwerk

De laatste 3 weken van de vraagbundeling voor glasvezel zijn ingegaan. Als op maandag 25 november minstens 40% van de mensen in de kleine dorpen en het buitengebied van Westerkwartier zich heeft aangemeld, gaat het glasvezelnetwerk er komen. Op dit moment heeft ruim 18% zich aangemeld, wat in lijn is met vergelijkbare campagnes. Wij hebben er dus alle vertrouwen in dat we het gaan halen!

Inschrijfavonden in uw buurt
Bent u er nog niet helemaal uit of kent u iemand die nog vragen heeft? In november organiseren wij in bijna ieder dorp een inschrijfavond voor individuele vragen en (keuze)hulp. Op de website glasdraadwesterkwartier.nl vindt u het overzicht van data en locaties. Ook kunt u gerust eens langslopen bij de verschillende lokale informatie- en inschrijfpunten: PC Hulp in Oldehove, Expert Groendijk in Zuidhorn, de Dagwinkel in Oostwold, EP:Mulder in Leek en de Expert Kramer in Marum.

40% behaald? Gratis glasvezel voor 15 basisscholen!
Wanneer we de grens van 40% voor 25 november passeren, is dat niet alleen goed nieuws voor alle ingeschreven bewoners en ondernemers. Ook de kinderen in Westerkwartier profiteren mee. GlasDraad sluit dan namelijk 15 basisscholen in het gebied gratis aan op het nieuwe glasvezelnetwerk! Een prachtige mogelijkheid voor onze volgende generaties, want ook scholen kunnen niet meer zonder een betrouwbare en stabiele internetverbinding.

Voor achtergrondinformatie zie ook ons eerdere bericht Glasvezel: doen of (nog) niet doen?

Aanmelden kan op de website www.glasdraadwesterkwartier.nl

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek