Mooiste dorp van Nederland

KWF-collecte 2018

Gelijk na de schoolvakantie start de KWF met haar collecte van 2 t/m 8 september. Ter voorbereiding daarop wordt een nieuw betaalmiddel onder de aandacht gebracht: betalen via een speciale app, genaamd iDeal QR.

Uit onderzoek blijkt dat steeds minder mensen kleingeld in huis hebben. En dat de hoogte van een gift sterk afhankelijk is van hoeveel (klein)geld er in huis is. Gelukkig zijn er de afgelopen tijd veel stappen gezet in de nieuwe betaalmogelijkheden rondom de collecte. Eén daarvan is betalen met iDeal QR een betaalmethode waarmee via de mobiele telefoon betaald kan worden.

Banken voegen scanfunctionaliteit iDEAL QR toe aan mobiel bankieren app
Rabobank en Knab hebben de iDEAL QR-scanner toegevoegd aan hun mobiele apps. Ook andere banken gaan ervoor zorgen dat in 2018 de iDEAL QR-scanfunctionaliteit in hun eigen bankapp wordt opgenomen.

iDEAL-app downloaden
Om nu via een iDEAL QR-code te kunnen betalen, dient u eerst de iDEAL-app te downloaden. Als u deze installeert, kunt u direct uw voorkeursbank selecteren. De mobiel bankieren app van deze bank wordt opgestart als u de iDEAL-transactie in de app bevestigt.
Hoewel deze codes zijn te scannen met iedere app, is het alleen mogelijk om een iDEAL-betaling op te starten met de iDEAL-app. Wel zo veilig. Een iDEAL-QR-code herkent u aan het iDEAL-logo in het midden van de QR-code.

Doneren is op deze manier veilig, eenvoudig, snel en ANONIEM!
Standaard verschijnt in het beeldscherm een bedrag, maar dit bedrag is uiteraard aan te passen.

Betalen met iDEAL QR in vijf duidelijke stappen
• Installeer de mobiel bankieren app van uw bank, mocht u deze nog niet op uw telefoon beschikbaar hebben.
• Download de gratis iDEAL-app in de app store* van Android of Apple op uw mobiele telefoon.
• Scan de iDEAL-QR-code met de iDEAL-app.
• Druk op ‘Betalen’. U wordt dan doorgeleid naar de mobiel bankieren app van uw bank waar u met iDEAL betaalt zoals u gewend bent.
• Daarna keert u terug naar de bevestigingspagina van de ontvanger.
* Vul de zoekterm iDEAL in. U herkent de app aan het iDEAL-logo.
Uiteraard blijft uw donatie in de collectebus ook mogelijk. Aan degene die geen kleingeld in huis hebben wordt via deze nieuwe betaalmogelijkheid tegemoet gekomen. Hoe u ook doneert, u draagt hiermee bij aan de drie missiedoelen van KWF Kankerbestrijding: meer genezing, minder kanker door preventie, en een betere kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatiënten.
Alvast bedankt voor uw donatie.

Irma Stol, tel. (0594) 591635
districtscoördinator Oldehove, Saaksum, Niehove, Lauwerzijl en Kommerzijl (ged.)

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek