Mooiste dorp van Nederland

Gezocht: enthousiaste bestuursleden voor Gebiedsraad Middag-Humsterland

Middag-Humsterland krijgt een Gebiedsraad, die de komende weken wordt samengesteld. De Gebiedsraad heeft als voornaamste taak er voor te zorgen dat de bestaande gebiedsvisie voor Middag-Humsterland wordt uitgevoerd. Die Visie is in 2017 samengesteld door bewoners, gebruikers en bestuurders uit de streek. De Visie is ook overgenomen door de gemeente Westerkwartier. De Visie gaat over het behoud en de ontwikkeling van natuur en landschap, cultuurhistorie en belevingswaarde, met tegelijkertijd voldoende sociale en economische ontwikkelingskansen en nieuw verantwoord ondernemerschap.

Bent u betrokken bij Middag-Humsterland en heeft u ideeën over ontwikkeling van de streek? Wilt u een van de genoemde belangen behartigen en kunt u meedenken over het grotere geheel van een waardevol Middag-Humsterland? De Gebiedsraad (in oprichting) roept personen op om zich te melden als belangstellende voor lidmaatschap van de Gebiedsraad. Een profielschets is beschikbaar (onderaan deze pagina).

De Gebiedsraad i.o. wil graag reacties van belangstellenden (schriftelijk, per e-mail) ontvangen op uiterlijk 14 september. In de 3e en 4e week van september vinden gesprekken plaats en wordt de beslissing genomen door de Gebiedsraad i.o.

Kijk voor meer informatie over de vacatures en de procedure op de website van de Gemeente Westerkwartier

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek