Mooiste dorp van Nederland

Geslaagde paasactiviteiten 2022

Wat kunnen we terugkijken op een geslaagd Paasfeest!

Onze eerste activiteit en het was gelijk een knaller! Het noten schait’n werd gespeeld onder genot van een bakje koffie en een heerlijke lente zon. Er werd lekker fanatiek gespeeld. De winnaars Thijs Pieltjes en Alrik Tuinstra kregen een chocoladepaashaas en Alida Terpstra mocht een heerlijke Kukelbrood in ontvangst nemen.

Aansluitend hadden wij een korte paaswandeling met als eindpunt het Paasvuur. Deze werden traditiegetrouw door de kinderen met een fakkel in de brand gestoken waarna we met zijn allen onder het genot van een drankje konden genieten van het vuur en de warmte. Wat een opkomst was er!

Ondanks het geslaagde paasfeest kregen wij bij het opruimen ook enigszins vervelend nieuws te horen. Er is materiaal geleverd wat niet aan de eisen van de vergunning voldeed. Naast grote hoeveelheid grond met wortels was er ook een complete houten tuinset met spijkers erin gebracht. Al jaren kan iedereen in volle vertrouwen ongezien hun droge schone groenafval brengen maar dit brengt toch wel enige teleurstelling. Grond met wortels erin en spijkers branden niet. Dit blijft dus liggen op het land en geeft vervuiling op de grond van de boerderij. 

Pasen is nog maar net voorbij maar AC heeft de volgende uitjes alweer op het programma staan:

Filmavond Ladies Night –  6 mei 2022 inloop vanaf 20.00 uur in het dorpshuis… Klik hier

Workshop Bloemschikken – 11 juni 2022 om 14.00 uur in het dorpshuis… klik hier

Tot snel!

Groeten AC Niehove  

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search