Mooiste dorp van Nederland

Eerste tafelgesprek rondom verbouwing Dorpshuis 3 juni as.

Om de leden van vereniging Dorpshuis zo goed mogelijk te betrekken bij de uitvoering van de verbouwingsplannen organiseert het bestuur  drie bijeenkomsten waar mensen met elkaar en met het bestuur van gedachten kunnen wisselen over de uitvoering van de verbouwing en de inrichting van ons Dorpshuis. Die bijeenkomsten noemen we ‘tafelgesprekken’. Ze zullen plaatsvinden in de bovenzaal van het Dorpshuis. Een bijeenkomst voor, en drie na de zomer, op zaterdagochtend 3 juni om 10 uur, woensdagavond 6 september om 20.00 uur en zaterdagochtend 14 oktober om 10 uur. Indien nodig plannen we na 14 oktober nog een vierde bijeenkomst.

Tijdens die bijeenkomsten zullen we in de bovenzaal een kleine tentoonstelling inrichten met tekeningen, animaties en voorstellen. En er staan een aantal tafels opgesteld. Elke tafel heeft een onderwerp, zoals kleuren,  materialen, zelfwerkzaamheid enz. en aan elke tafel zit een lid van het bestuur die luistert en notulen maakt. We stellen ons voor dat Dorpshuisleden rond die tafels met elkaar in gesprek gaan, aan de hand van concrete vragen, een thema of onderwerp, of uit de losse pols. Na een half uur schuift iedereen door naar een andere tafel. Al naar gelang het enthousiasme kunnen we zo tot maximaal twee uur met elkaar uitwisselen. De door de bestuurders verzamelde notulen worden in het bestuur besproken en zullen de basis vormen van de uiteindelijke besluiten.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
margreet.smilde
Margreet Smilde
2017-04-23 16:02

Fijn dat jullie ons uitnodigen om mee te denken over kleuren, materialen en zelfwerkzaamheden rond de verbouwingsplannen van ons Dorpshuis.
Sturen jullie nog een reminder voor de eerste tafelgesprekken op 3 juni?

Search