Mooiste dorp van Nederland

Collecte Kinderhulp

1 op de 8 kinderen valt buiten de boot door armoede
Kinderhulp collectanten weer langs de deuren van 16 t/m 21 april

1 op de 8 kinderen in ons land heeft geen fiets, kan de opleiding niet afmaken of heeft geen zwemdiploma. En dat terwijl je als kind niets liever wil dan er gewoon bij horen en meedoen met je vrienden en klasgenoten. Om dit mogelijk te maken, doet Nationaal Fonds Kinderhulp van 16 t/m 21 april een beroep op uw vrijgevigheid. Steun kinderen in armoede en geef aan de collectant!

Kinderhulp helpt kinderen die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor 421.000 kinderen niet zo vanzelfsprekend. Ze kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

Om al deze kinderen te kunnen helpen, is veel geld nodig. Kinderhulp hoopt daarom op uw gift tijdens de collecteweek van 16 t/m 21 april. Elk jaar gaan er 17.000 collectanten op pad, dus grote kans dat ze ook bij u langskomen. Met uw gift steunt u niet alleen Kinderhulp, maar draagt u ook bij aan een mooiere samenleving waarin iedereen meetelt en kan meedoen. Samen maken we dit mogelijk!

Ga voor meer informatie over Nationaal Fonds Kinderhulp en de collecte naar www.kinderhulp.nl

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek