Mooiste dorp van Nederland

Agenda jaarvergadering Dorpsbelangen 10-10-2018

Zoals al eerder aangekondigd vindt de jaarvergadering van Dorpsbelangen plaats op woensdag 10 oktober as. vanaf 19.30 uur in de Eisseshof. Inmiddels is ook de agenda bekend en huis-aan-huis bezorgd. Mocht deze u ontgaan zijn, dan is deze te vinden in bijgaande bijlage.

Naast de gebruikelijke agendapunten wordt dit jaar de dorpsvisie besproken. Deze is voor de zomer op basis van gesprekken van bewoners in De Eisseshof gemaakt. In de tweede helft van september wordt de visie huis aan huis verspreid zodat iedereen deze kan lezen en eventuele opmerkingen of aanvullingen door kan geven. De visie is samengevat in een Manifest Duurzaam Dorp. Alle dorpen van Zuidhorn maken zo’n manifest. Het is bedoeld om mee te geven aan B&W van de nieuwe gemeente Westerkwartier zodat de nieuwe gemeente weet wat er in de Zuidhornse dorpen leeft. In het geval van Niehove gaat dat samen met de dorpsvisie.

Deze avond is Arno van der Heijden onze gast. Hij zal aan het begin van de avond met woorden en foto’s een beeld schetsen van Niehove en haar bewoners. Vanaf ongeveer 20.00 uur doen we het gewone deel van de vergadering. Als kers op de taart zal Arno afsluiten met een terugblik.

Wij hopen op een grote opkomst.

Namens Dorpsbelangen, Ruud Hendriks

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search