Mooiste dorp van Nederland

Collecte KWF Kankerfonds

KWF Kankerbestrijding

Er wordt jaarlijks door KWF Kankerbestrijding gecollecteerd, omdat iedere Nederlander ooit te maken krijgt met kanker. En of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen wil het KWF het verschil maken.

Omdat in Niehove en het buitengebied van Niehove geen collectanten zijn gevonden voor de collecteweek van 4 t/m 10 september, bied ik de mogelijkheid om via onderstaande QR-code te doneren aan het KWF.

Open deze mail op je pc, tablet of laptop, zodat je de QR-code kunt scannen met je smartphone en open de URL. De rest wijzigt zich vanzelf.

Via de link https://m.kwf.nl/c/geef-aan-kwf-2022?p=47575841 is het ook mogelijk te doneren zonder smartphone.

Ook blijft het mogelijk om een donatie over te maken op bankrekening-nummer NL23 RABO 0333 7779 99 of via de KWF-website https://www.kwf.nl/ via de rode button “Doneer nu”.

Via alle betalingsmanieren komt de donatie rechtstreeks bij KWF Kankerbestrijding terecht. Dit scheelt enorm in de kosten, omdat de opbrengst niet meer geteld en afgedragen hoeft te worden. Elke euro draagt bij aan een beter leven met en na kanker.

Geef je ook aan de KWF-collecte? Bij voorbaat dank!

Irma Stol

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek