Mooiste dorp van Nederland

Datum: 25/08/2018
Tijd: middag en avond
Locatie: Reitdiepdal
door: ZomerJazzFietsTour
Evenement
Toegang: passe-partout € 37,50 (voorverkoop € 32,50)
reserveren: zie: www.zjft.nl

ZomerJazzFietsTour

Op zaterdag 25 augustus is weer de traditionele ZomerJazzFietsTour door het Reitdiepdal. Ook het kerkje van Niehove wordt weer aangedaan en wel van 16.15 tot 17.30. De optredens zijn alleen toegankelijk met een passe-partout voor de gehele dag.

In totaal zijn er 29 concerten in middeleeuwse kerkjes en boerenschuren. Het worden wederom lastige keuzes, want in één middag passen maar een concert of vijf, misschien zes. Een heel gevarieerde programma vol actuele jazz en improvisatiemuziek uit binnen- en buitenland.

VIJF ROUTES
Dit jaar zijn er weer vijf routes uitgestippeld, met op verschillende punten overstapmogelijkheden naar een andere route. De routes zijn in kleur en nummer aangegeven op de website, de fietskaart in het boekje en bij de beschrijving van elk concert. Onderweg worden de locaties aangegeven met ZJFT-borden.

VIJF STARTLOCATIES
Elke route heeft een eigen startlocatie. Alleen bij deze vijf start- locaties kunt u ZJFT passe-partouts kopen, uw e-ticket valideren of het nieuwe ZJFT t-shirt bemachtigen. Ook de flyer ‘Laatste Nieuws’ met updates van bezettingen en andere praktische wetenswaardigheden is hier te krijgen.

Voor nadere informatie, programma, enz. zie verder: www.zjft.nl

 

Zoek