Mooiste dorp van Nederland

Datum: 25/04/2011
Tijd: 10:00
Locatie: Frytumerweg 3, Frytum, (Land van Myrabelle & Enno)
door: Myrabelle / Enno
Toegang: gratis

Wolwierde Fair

Op 2e paasdag (maandag 25 april) wordt in Niehove de Wolwierde-fair georganiseerd. De fair is van 10.00-17.00 geopend. Entree is gratis.
Deze Fair op een unieke locatie in het Groninger landschap brengt u een groot scala aan activiteiten. Ontstaan vanuit de samenwerking tussen landschapsbeheer Wolwierde met haar gehoede schaapskudde en hip&handmade-webwinkel “Hoodwinked”, is dit bepaald geen standaard fair. Te midden van bijzondere schapenrassen, Alpaca’s, angorageiten en konijnen valt er veel te zien en te beleven. Een markt met een divers aanbod hip&handmade, brocante, producten van wol en schaap, streek- en biologische producten en diverse hobbymaterialen. Daarnaast vindt u er informatiestands over schapenrassen en natuurbeheer met een gehoede schaapskudde.
Demonstraties zoals behendigheid met schapen, spinnen, vilten, glaskraal branden en schapen drijven met de bordercollie en oerschapen zijn slechts een greep uit het programma. Ook kunt u zelf creatief aan de slag in de miniworkshops. En zelfs aan de allerkleinsten is gedacht: zij kunnen deze dag pony rijden, glitter tattoos laten zetten of knuffelen met de angorakonijnen in de knuffelhoek.
Op het terras worden heerlijke huisgemaakte taarten geserveerd en is er een catering van natuurlijke en biologische producten. En breng gerust een brei- of haakwerkje mee, gegarandeerd dat u geinspireerd raakt. En dacht u dat dit alles was? Er is ook nog een kleine expositie en live muziek.
Genoeg redenen dus om 2de paasdag op de Wolwierde-fair door te brengen. Wolwierde-fair is een onderdeel van de ei-ei-westerkwartier route. Een route langs de bedrijvigheid in het westerkwartier, met dit jaar als thema ‘Tuin van Groningen’. Voor meer informatie bezoek de website.

Wolwierde-fair

Frijtumerweg 3 Niehove

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoeken