Mooiste dorp van Nederland

Datum: 29/05/2017
Tijd: 18:00 uur
Locatie: Diverse locaties
Recreatie/sport

Wandelavond 4 daagse “Middag-Humsterland”.

Na het eerste lustrum gaan met wij met veel enthousiasme op weg naar het tweede. Het lustrum werd op een geweldige manier afgesloten door de wandelaars in een geblindeerde bus naar het begin van de route te brengen en vandaar moesten de wandelaars terug lopen naar Garnwerd waar ze feestelijk werden binnen gehaald.

Voor de zesde keer wordt de avond4daagse 2017 georganiseerd van 29 mei t/m 1 juni. De startplaatsen zijn achtereenvolgend: Kommerzijl, Ezinge, Garnwerd en Oldehove. Starttijden 18.00 uur en de laatste avond voor de 10 km lopers om 17.30 uur. Inschrijven kan maandag vanaf 17.45 uur.

Voor leerlingen van de basisscholen worden de inschrijfformulieren op de scholen uitgedeeld.

Voor jong en oud zijn de routes weer avontuurlijk want ze gaan over dijken,  door het hoge gras, tussen de schapen en dwars door de weilanden. De routes zijn dan ook buiten de avond wandel4daagse niet toegankelijk. Tijdens het lopen kan men genieten van de mooie vergezichten, hopelijk de rode zonsondergang en de eindeloze wolkenpartijen.

Met deze ingrediënten maken wij weer  mooie routes door het cultuurhistorisch Middag-Humsterland landschap en hopen wij evenals voorgaande jaren dat iedereen, die sportief bezig wil zijn en plezier in het wandelen heeft weer meedoet.

Kijk voor meer informatie op www.avondvierdaagse-middaghumsterland.nl of info@oranjerun.nl

Zoek