Mooiste dorp van Nederland

Datum: 12/10/2019
Tijd: 21.00 uur
Locatie: Eisseshof
door: Regiotheater Niehove
Muziek
Toegang: € 18,00
reserveren: via Eventbrite

TIM KNOL: Lost & Found 2

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken en de single ‘Sam’ werd een hit. In één klap was Nederland overtuigd van zijn talent, dat hij met opvolger ‘Days’ bevestigde. Tim speelde op festivals als Pinkpop, Lowlands en Noorderslag, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Hij groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek. Tijdens het theaterconcert ‘Lost & Found 2’ laat Tim werk horen van zijn begin 2018 verschenen vierde album ‘Cut the Wire’, “een prachtige plaat vol liedjes om bij op adem te komen en je aan te warmen”, aldus OOR. Daarnaast speelt hij een aantal mooie covers, waarover hij ook prachtige verhalen vertelt.

Over ‘Cut the Wire’:
“Het prachtige ‘Cut the Wire’ staat vol liedjes om bij op adem te komen en je aan te warmen.” (OOR)
“Een mooie mix van rock en pop, waarbij toch met name de gitaarmuziek voorop staat. (…) Het album laat horen dat er anno 2018 nog echt muziek gemaakt kan worden!” (Rockzine)
“Al na een minuutje van het prachtige openingslied ‘Whispering Heart’ weet je dat het goed zit: de frisheid is terug in de wiegende, elegante melodieën die Knol zo mooi kan schrijven én met zijn heldere stem prachtig kan inkleuren.” (de Volkskrant)

Website: timknol.nl

Kaartverkoop via Eventbrite

Zoek