Mooiste dorp van Nederland

Datum: 22/02/2023
Tijd: 19.30
Locatie: MFC De Nieuwe Wierde, Grijpskerk
door: Groninger Gadberaad
Bijeenkomst
reserveren: zie tekst

Thema-avond Groninger Gasberaad

In vervolg op de informatie-avond van het Groninger Gasberaad in april 2022, organiseert deze instelling een nieuwe avond voor de bewoners in onze regio op woensdagavond 22 februari a.s. in MFC de Nieuwe Wierde, Burmanniastraat 1 te Grijpskerk. Aanvang 19.30 uur.

Op die avond worden presentaties over de gaswinning en gasopslag en schadeproblematiek in onze regio gegeven door: Groninger Gasberaad, Stut en Steun, Nationaal Coordinator Groningen, Instituut Mijnbouw-schade Groningen. Mensen van het ministerie EZK zijn ook uitgenodigd, maar het is nog niet bekend of die komen.

Leendert Klaassen, oud-burgermeester en nu onafhankelijk adviseur en deelnemer overlegtafels betreffende de gaswinning en de problematiek, voor de gemeente Westerkwartier en aangrenzend gebied, zal een inleiding houden over de huidige gang van zaken in onze regio. Vervolgens houden de genoemde instellingen hun presentaties en uitleg met hun ervaringen.

Daarna is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen en kunnen je ook napraten met vertegenwoordigers van naburige dorpen en met de vertegenwoordigers van die genoemde instellingen.

Meer info op www.gasberaad.nl.

Graag aanmelden via: aanmelden@gasberaad.nl

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search