Mooiste dorp van Nederland

Datum: 25/11/2016
Tijd: 18.30 uur
Locatie: Eisseshof
door: AC
Evenement

Sinterklaas: schoen opzetten

Kinderen t/m 8 jaar mogen om 18:30 uur hun schoen opzetten in de bovenzaal van de Eisseshof. We gaan samen liedjes zingen en iets knutselen. Sinterklaas vindt het vast heel leuk om allemaal mooie tekeningen te krijgen.

 

Mededeling AC kinderen

Sint wil graag weten hoeveel kadootjes hij moet kopen, daarvoor vragen wij u uw kinderen vóór 21 november op te geven via acniehove@hotmail.com. Er geldt een eigen bijdrage van €3,00 per kind. Het geld ook graag  vóór 21 november inleveren bij Geertje Broersma Rikkerdaweg 24. Gastkinderen zijn natuurlijk welkom. Wilt u dan zelf een kadootje kopen van ongeveer €5 en vooraf inleveren bij Geertje? Zou u ook een kort verhaaltje willen schrijven over uw kind? (dit mag ook via bovengenoemd e-mail adres) Bijvoorbeeld een leuk voorval van afgelopen jaar, hobby’s, favoriete speelgoed etc.

Dit is het laatste jaar dat Geertje en Paulien het Sinterklaas in Niehove gaan organiseren. Lijkt het jou leuk om volgend jaar het Sinterklaasfeest samen met Michiel, de Sint en zijn pieten te organiseren? Laat dit dan weten!

 

Namens de Sinterklaascommissie,

Geertje, Michiel & Paulien

Zoeken