Mooiste dorp van Nederland

Datum: 08/10/2021
Tijd: 20.30 uur
Locatie: Eisseshof
door: Regiotheater Niehove
Voorstelling
Toegang: € 16,00
reserveren: via Eventbrite (zie tekst)

Pé & Rinus goan weer lös!

Na twee eerdere pogingen, hopen we dat het dit maal wel gaat lukken: een optreden van het legendarische duo Pé Daalemmer en Rooie Rinus in onze eigen Eisseshof (kaartverkoop via Eventbrite)

In 1980 stonden Peter de Haan en Frank den Hollander voor het eerst als het straatzangersduo Pé Daalemmer & Rooie Rinus in de Herestraat… Veertig jaar later zijn de heren nog steeds populair, met bekende hits als Hoornse Plas, Hee Doe, Carnaval in t Noorden en Alcohol, nummers die tegenwoordig bijna tot het Groninger erfgoed kunnen worden gerekend.

Om dit mooie jubileum van vier decennia muziek en vriendschap te vieren, speelden Peter en Frank tussen de beide lockdowns van 2020 allereerst de stramheid even goed van zich af in een aantal kleine kerkjes, cafés en dorpshuizen. Het publiek kon voor het eerst kennismaken met nieuw materiaal, dat natuurlijk werd afgewisseld met oude bekende hits.

Daarna was het de bedoeling om goed voorbereid en ingespeeld de grote theaters aan te doen, uiteraard met begeleidingsband De Containers. Maar helaas: die tweede lockdown duurde toch wel wat lang… Hopelijk gaat de tournee na de zomer van 2021 dan alsnog van start, onder het motto: het veertigjarig jubileum, wegens succes met een jaar verlengd!

Frank en Peter zijn inmiddels allebei gevaccineerd, voelen zich nog net zo jong als in 1980 en hebben er dus zin in. Ze kijken natuurlijk terug op hun carrière, maar zien om zich heen ook genoeg nieuwe onderwerpen om lekker over te zingen. Want na al die jaren is er nog steeds niks leuker dan samen over dat podium te rauzen. Dus kiek oet, want Pé en Rinus goan weer lös!

Peter de Haan: zang, gitaar

Frank den Hollander: zang

Kaarten kosten € 16,00. Kaartverkoop via Eventbrite

(kaartjes die destijds niet ingeleverd zijn, zijn alsnog geldig)

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek