Mooiste dorp van Nederland

Datum: 29/05/2010
Tijd: 21:00
Locatie: Eisseshof
door: Regiotheater
reserveren: 06-27 150 102 of 06 21 908 373

Martin Korthuis


in het kader van de tour rondom zijn laatste cd Muze (opvolger van het succesvolle album Aailaand) komt Martin Korthuis op zaterdagavond 29 mei met twee van zijn bandleden naar het Regiotheater, cafe Eisseshof  te Niehove.

Muze bevat 12 prachtig gearrangeerde liedjes, die verhalen over de diverse levensthema’s en natuurlijk de liefde in al haar verschijningsvormen en kracht.

Inmiddels heeft Muze lovende recensies gehad in diverse landelijke media zoals de Musicmaker, Heaven, Folkforum, Nederlands dagblad, Dagblad van het Noorden en New Folk Sounds. Ook de diverse regionale en landelijke radiozenders besteden volop aandacht aan de nieuwe liedjes.

De Muze toer door Nederland is in volle gang en heeft Martin en zijn band o.a. tot in het diepe zuiden van Limburg gebracht voor een toertje van 5 dagen (het is een kwestie van geduld totdat heel Limburg Gronings lult).
Ook reisde Martin met zijn band af naar Amsterdam om op uitnodiging een lied te spelen tijdens de première van de film ‘De boer die zou gaan emigreren’ van Geertjan Lassche (Netwerk) tijdens het IDFA filmfestival in Tuschinski.

Deze avond komt Martin met twee van zijn bandleden, Elco Stalknecht op piano & accordeon en Albert Bartelds op gitaar naar Niehove voor een intiem luister concert. Er zullen liedjes van zijn laatste album Muze voorbij komen maar ook stukken van Aailaand.
Deze intieme concerten worden meestal door Martin en zijn twee kompanen ook gebruikt om nieuwe liedjes voor het eerst voor een publiek te spelen!

Entree     € 10,-

Voor meer informatie
www.martinkorthuis.nl
www.myspace.com/martinkorthuis

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek