Mooiste dorp van Nederland

Datum: 13/10/2024
Tijd: 15.00 uur
Locatie: Eisseshof, bovenzaal
Evenement
Toegang: € 15,00

Liz Jones & Broken Windows

Na een geweldig optreden in 2023 komt Liz Jones terug naar Niehove. En nu met haar band Broken Windows. De Schotse singer-songwriter Liz Jones zingt bijzondere liedjes, vaak uit het leven gegrepen; originele muziek met ongepolijste, natuurlijke energie. Zij is een zangeres met roots in de rock- en blueswereld die met haar veelzijdige stem rust kan brengen én ‘de doden kan wekken’.

Liz Jones & Broken Windows klinken niet doorsnee, maar zijn te vergelijken met Little Feat, The Faces en Fleetwood Mac, waarbij de overeenkomsten liggen in de teamverbinding op het podium, waarbij elk deuntje eenvoudigweg wordt meegenomen waar het heen moet gaan. De zeskoppige band speelt eclectische muziek en heeft de wereld rondgetoerd. Een prachtige ondersteuning van de eigenzinnige Liz Jones.

Vintage bluesman John Bruce (Original Blues’N’Trouble) schrijft mee aan veel Windows-nummers, en blijft hun blues- en psychedelische nummers naar een extra dimensie brengen. Gary Davidson (Allmans Project) en Rod Kennard (Blues’N’Trouble) en multi-instrumentalist Suzy Cargill dragen bij op Afrikaanse djembé, mandoline en meer! Jamie Hamilton op piano en orgel brengt tijden van totale focus naar de keyboards voor zowel subtiele muziek als wilde instinctieve solo’s.

Voor meer info: https://www.youtube.com/channel/UCP-smFH_bHhwLxtTS8xt8qA

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek