Mooiste dorp van Nederland

Datum: 10/10/2018
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Eisseshof
door: Vereniging Dorpsbelangen Niehove
Vergadering
Toegang: n.v.t.
reserveren: n.v.t.

Jaarvergadering Dorpsbelangen met Arno van der Heijden

Op woensdag 10 oktober om 19.30 uur is de ALV van Dorpsbelangen. Deze avond is Arno van der Heijden onze gast. Hij zal aan het begin van de avond met woorden en foto’s een beeld schetsen van Niehove en haar bewoners. Vanaf ongeveer 20.00 uur doen we het gewone deel van de vergadering. Als kers op de taart zal Arno afsluiten met een terugblik.

Naast de gebruikelijke agendapunten wordt dit jaar de dorpsvisie besproken. Deze is voor de zomer op basis van gesprekken van bewoners in De Eisseshof gemaakt. In de tweede helft van september wordt de visie huis aan huis verspreid zodat iedereen deze kan lezen en eventuele opmerkingen of aanvullingen door kan geven. De visie is samengevat in een Manifest Duurzaam Dorp. Alle dorpen van Zuidhorn maken zo’n manifest. Het is bedoeld om mee te geven aan B&W van de nieuwe gemeente Westerkwartier zodat de nieuwe gemeente weet wat er in de Zuidhornse dorpen leeft. In het geval van Niehove gaat dat samen met de dorpsvisie.

Eventuele agendapunten graag vooraf melden in verband met de planning van de avond. Kleine zaken kunnen in de rondvraag.

Let op: de vergadering is dit keer op een woensdag en begint al om 19.30 zodat we er de tijd voor kunnen nemen.

Zet 10 oktober in de agenda zodat je deze bijzondere variant van de jaarvergadering niet mist.

Namens Dorpsbelangen,
Ruud Hendriks

Search