Mooiste dorp van Nederland

Datum: 25/11/2023
Tijd: 14.30 uur
door: SinterklaasCommissie
Evenement
Toegang: gratis

Intocht Sinterklaas + Bingo

Sinterklaas komt ook dit jaar weer naar Niehove!🥳
A.s. zaterdag 25 november om 14.30 uur komt Sinterklaas naar Niehove. De koopjespiet zou graag willen weten voor welke basisschoolkinderen hij dit jaar op pad kan gaan voor een mooi kado. Opgave mag voor 31 oktober 2023. Zet in de opgave om wie het gaat, leeftijd en een klein verhaaltje.

Ook wil Sinterklaas dit jaar graag samen met z’n pieten een bezoekje brengen aan inwoners die een hart onder de riem kunnen gebruiken, kleine kinderen die zijn geboren of buren die hier nieuw zijn komen wonen. Mocht u iemand weten laat het de sinterklaascommissie weten. De bezoekjes zullen aan het einde van de dag plaatsvinden.

Ook zullen wij dit jaar weer onze oude vertrouwde Sinterklaas 18+ bingoavond vieren. Voor deze avond ontvangen wij graag toffe, hilarische gedichten van en over mede dorpsbewoners. Heeft iemand een leuke blunder begaan, stunt uitgehaald of iets meegemaakt wat leuk is om te delen in een gedicht, schroom niet, klim in de pen en lever een mooi gedicht aan. Hierbij mag een cadeautje gevoegd worden van rond de €5,00. Help de Sinterklaas commissie mee om er wederom een onvergetelijke avond van te maken.

De gedichten, opgave kinderen en opgave bezoekjes mogen via de mail acniehove@hotmail.com worden gestuurd. Toch liever het gedicht of opgave op papier inleveren. Dit kan bij Ella Terpstra op Rikkerdaweg 11

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek