Mooiste dorp van Nederland

Datum: 30/10/2023
Tijd: 19.30 uur
door: Suxwort zingt
Muziek
Toegang: zie tekst

Gaat Suxwort weer zingen ??

Na een aantal jaren ‘stilte’ willen we proberen ons dorpskoor “Suxwort zingt” weer nieuw leven in te blazen. Vooralsnog met een bescheiden project, waarin we aantal liederen voor kerstavond gaan instuderen. Anne Vos van Dijk is bereid het dirigeerstokje weer op te nemen.

Het is de bedoeling om weer te repeteren op de maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur. We zouden dan kunnen starten op maandag 30 oktober (na de herfstvakantie). Waarschijnlijk is de Eisseshof die dag niet beschikbaar, dus het voorstel is om dan de eerste repetitie te doen in de kerk (hopelijk is het dan nog niet heel erg koud).

Gebruikelijk is dat we kosten hoofdelijk omslaan. Dit betreft m.n. gebruik Eisseshof (stookkosten) en vergoeding dirigent. Het bedrag is mede afhankelijk van hoeveel mensen meedoen, maar reken op enkele tientjes.

Mocht je mee willen doen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar lexvanwijngaarden@live.nl. Op basis van het aantal aanmeldingen kunnen we dan definitief beslissen of we het koorprojectje kunnen starten.

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek