Mooiste dorp van Nederland

Datum: 29/08/2015
Tijd: 13:00
Locatie: natuurboerderij Lammerburen aan de Electraweg 4 te Oldehove
door: Het Groninger Landschap

Fietstocht door het Reitdiepgebied

Het Groninger Landschap houdt zaterdag 29 augustus om 13.00 uur een fietstocht door het Reitdiepgebied langs Electra, Zuurdijk en Oldehove.

De fietstocht begint met een bezoek aan natuurboerderij Lammerburen. Hier wordt uitleg gegeven over de natuur en het landschap in de nabije omgeving. Daarna fietst de groep onder begeleiding van gidsen langs het gemaal bij Electra (bezoek mogelijk) naar Zuurdijk met zijn prachtige kerk die bezocht kan worden.

Vervolgens gaat de tocht door fraaie Reitdieppolders en via Roodehaan naar Oldehove met wederom een mooie kerk en twee zeer oude korenmolens. Vanuit Oldehove is het nog slechts 2 kilometer fietsen naar het begin- en tevens eindpunt van deze fietstocht.

Vertrektijd 13.00 uur vanaf natuurboerderij Lammerburen aan de Electraweg 4 te Oldehove. Deze fietstocht is circa 25 kilometer lang. Aanmelden via: www.groningerlanschap.nl er-op-uit. De tocht duurt tot circa 16.30 uur.

– See more at: http://www.noorderkrant.nl/evenementen/25991/fietsen-door-reitdiepgebied-bij-oldehove/#sthash.I8fHZqXg.dpuf

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek