Mooiste dorp van Nederland

Datum: 03/04/2012
Tijd: 10:00
Locatie: terras Eisseshof
door: Dorpsbelangen
reserveren: nvt

Dorpsronde

 

Ook dit jaar wordt er weer een dorpsronde gehouden in ons dorp. Alleen wat eerder dan andere jaren. Zonder inspraak vooraf heeft iemand (van de gemeente?, van de provincie?) een toeristisch bord geplaatst aan de Kerkstraat tegenover Tilstok. Niemand is daar eigenlijk blij mee. En dat is een herhaling van vorig jaar toen er op de mooiste plekken fietsbordjes opdoken. We zien graag dat de gemeente zo snel mogelijk werk wil maken om wat aan deze borden te doen. Al wel 15 jaar geleden is het al dat werd besloten alle (verkeers)borden in Niehove weg te halen. En dat is goed gelukt en is lang goed gebleven. Tot nu met de invoering van het fietsknooppuntnetwerk.

Daarom hebben we de gemeente gevraagd de dorpsronde te vervroegen. Medewerkers van de afdeling wijkbeheer van de gemeente gaan samen met ons kijken welke punten en plekken aandacht nodig hebben.

Heb je zelf dingen waarnaar gekeken moet worden, geef die dan door aan Dorpsbelangen. Mailen kan naar: db@niehove.eu  of een briefje in de bus bij Jan Broersma, Rikkerdaweg 24.

Je kunt ook meelopen. We starten dinsdag 3 april om 10 uur vanaf het terras van cafe Eisseshof.

 

 

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoeken