Mooiste dorp van Nederland

Datum: 04/09/2021
Tijd: Zie tekst
door: Dorpshuis / Dorpsbelangen / De Schaats / ActiviteitenCommissie
Evenement
Toegang: Zie bericht
reserveren: Noodzakelijk: zie bericht

Dorpsfeest

Ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van Vereniging Dorpshuis Niehove en Vereniging Dorpsbelangen Niehove staat zaterdag 4 september in het teken van dit jubileum, waarvoor alle leden c.q. inwoners van Niehove zijn uitgenodigd. Vanwege de coronabeperkingen houden we het dit maal wat bescheiden en zoveel mogelijk in de openlucht (in de hoop dat de weergoden ons goed gezind zijn). Deelname op eigen risico.

’s Middags worden er een aantal sportieve activiteiten georganiseerd en ’s avonds is er een gezamenlijke barbecue op het terras en de straat voor de Eisseshof.

Men kan kiezen uit de volgende sportieve activiteiten:

  • Fiets-puzzeltocht: circa 30 km, start om 13.30 uur bij de Eisseshof
  • Kanotocht (er zijn tweepersoonskano’s beschikbaar, evt ook te gebruiken door 2 volwassenen en 1 kind of 1 volwassene en 2 kinderen): start om 13.30 uur bij de haven
  • Jeu de boules wedstrijd: start om 14.30 uur bij de IJsbaan

Deelname aan deze middagactiviteiten is gratis.

Vanaf circa 18.00 uur staat er een barbecue klaar, waarvoor een eigen bijdrage wordt gevraagd van € 5,00 per persoon en gratis voor kinderen tot 12 jaar. Graag op de avond zelf contant betalen (bij voorkeur met gepast geld). Drankjes zijn voor eigen rekening (tegen dorpshuistarief)

Gedurende de middag en avond worden er doorlopend oude filmpjes van Niehove gedraaid in de bovenzaal van de Eisseshof (met dan aan Martin Clobus). Ook wordt er een nieuw filmpje vertoond van Niehove gemaakt door Jan en Leontien Giezen. Loop gerust even binnen om een aantal te bekijken.

Voor de voorbereidingen is het van belang te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Aanmelding is dus noodzakelijk. Stuur een mailtje naar opdewierde@outlook.com met vermelding van naam, aan welke activiteiten je wilt deelnemen (incl. aantal deelnemers), al dan niet deelname aan de barbecue (incl. aantal deelnemers) en zo ja of je bijzondere dieetwensen hebt (vegetarisch, e.d.). Ook is het mogelijk het papieren inschrijfformulier (dat huis-aan-huis is bezorgd) in te vullen en af te leveren bij Kerkstraat 17

Namens de feestcommissie: Diny, Annie, Rianne, Jenny, Bianca, Gerry, Lex

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoeken