Mooiste dorp van Nederland

Datum: 24/09/2022
Tijd: 18.00 uur
Locatie: bij de Eisseshof
door: ActiviteitenCommissie / Dorpsbelangen
Evenement
Toegang: zie tekst
reserveren: zie tekst

Dorpsfeest

Op 24 september is het weer tijd voor het dorpsfeest. Omdat we 25 september een thema hebben met ‘Tocht om de noord” leek het ons leuk dit thema ook te gebruiken bij het dorpsfeest. Dus daarom vragen wij iedereen om verkleed te komen in het thema de jaren 50/60 en dan op de dorpse manier.
Vanaf 17.00 uur zijn jullie welkom bij de Eisseshof. Om 18.00 uur steken we de bbq aan en kunnen we genieten van overheerlijk bbq vlees met salades en natuurlijk het stokbrood. De eigen bijdrage per volwassene bedraag € 5,00 en voor kinderen €2,50 dit is exclusief het drinken.
Om verspilling van te veel eten te voorkomen horen wij graag per mail via acniehove@hotmail.com vóór 12 september of je komt en of je allergieën hebt!
Aangezien de dag erna de tocht om de noord vrij vroeg begint zouden we het op prijs stellen dat iedereen na de BBQ helpt om alles weer op te ruimen, zodat iedereen met een frisse lach aan volgende dag kan beginnen.
Heb je je nog niet opgegeven als vrijwilliger of als figurant en wil je dit wel graag. Geef je dan snel op via app of per mail.
Wij hebben er superveel zin in en hopen jullie de 24ste te zien.

Groeten de ActiviteitenCommissie

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoeken