Mooiste dorp van Nederland

Datum: 07/02/2014
Tijd: 20:00
Locatie: Eisseshof
door: Regiotheater
Toegang: 10 euro
reserveren: kaartjes@denoorderlingen.nl

De Noorderlingen speelt: Salt Peanuts – Een roadmovie zonder road of movie.

 

  •  

Salt Peanuts

Datum: vrijdag 7 februari 2014, zaterdag 8 februari en zondag 9 februari

Locatie: De Eisseshof – Grote zaal

Aanvang: 20:00 uur – Zaal open 19:30 uur (op zaterdag en zondag aanvang 16:00 uur, zaal open 15:30 uur).

Entree: 10 euro (8 euro t/m 21 jaar) en voor vragen 050-5772206 / 06-20282536
Reserveren: kaartjes@denoorderlingen.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.denoorderlingen.nl

LET OP! Kaarten kunnen niet via deze site of bij de Eisseshof of kerkstraat 12 afgehaald worden. Uitsluitend reserveren vua bovenstaand mailadres. Eten in het Indonesich restaurant op vrijdag voorafgaande aan de voorstelling of zaterdag en zondag na de voorstelling is mogelijk. Graag reserveren op 0594-591822

 

Salt Peanuts – Een roadmovie zonder road of movie.

Een allesoverheersende leegte, dat is wat het landschap in Amerika en het landschap in Groningen gemeen hebben. In Amerika kun je almaar rechtdoor reizen, je kunt daar in het niets verdwijnen. In Groningen kom je al snel terecht in de Waddenzee. Zo eindeloos is het land hier niet. Maar wat als je verder wilt? En je jouw leven over een heel andere boeg wilt gooien dan de meesten? Drie jonge Groningse acteurs verleggen in deze voorstelling hun horizon, maar botsen ook keihard tegen hun eigen grenzen op. Waarom ligt de einder, als je ernaar toe reist, steeds verder weg? Salt Peanuts is een voorstelling vol muziek en beweging, gedachten, sensatie, intimiteit, humor en seks. Een roadmovie zonder road of movie. Het is een enerverende theatertrip in het nu, maar met een hang naar het verleden.

De makers van Salt Peanuts werden geïnspireerd door de beatgeneratie van de jaren vijftig en zestig. Boeken, (jazz)muziek, films, en zoute pinda’s. Met Salt Peanuts trekken de jonge talenten van De Noorderlingen – na het succes van de tour van vorig jaar (met Paroles, de Franse avond) – wederom het noorden door met een kersverse voorstelling.

SPEL: Anna-Marije de Boer, Hidde Kramer en Julia van der Vlugt.
REGIE: Lies van de Wiel

 

Over de Noorderlingen

De Noorderlingen is dé vooropleiding theater en hofleverancier van de theaterscholen in Nederland. De productiegroep is de laatste stap van de voorbereiding van de spelers om ze klaar te stomen voor een zwaarbevochten plek op een toneelschool. In het productiejaar worden de talenten in een professionele setting en door middel van het produceren van minimaal drie voorstellingen klaargestoomd, vaak met uitstekend resultaat. In de laatste twee seizoenen werden maar liefst 12 Noorderlingen aangenomen op beroepsopleidingen binnen de podiumkunsten. Het hedendaagse landelijke theater- en filmcircuit is dan ook in alle lagen doordrongen van talentvolle Noorderlingen.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zoek